Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit tudok leolvasni erről...

Ti mit tudok leolvasni erről az UH-képről?

Figyelt kérdés

Elvileg vannak cisztáim, de a doki azt mondta, hogy csináljak majd egy terhestesztet. Nem hiszem, hogy lenne baba. Azt mondja lehet alakul valami, de lehet hogy meg fog jönni egy hét múlva. Most nem tudom hogy mi az a valami a méhemben. Az endometrium 5mm. A ciszta az ugyebár a petefészkemben van.

[link]

2012. febr. 7. 14:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a doki sem látja, akkor mi hogy?

Amúgy az 5 mm kevésnek tűnik, úgy emlékszem 10 mm körül kell lennie egy terhességhez.

Viszont amit feltettél, akár petezsák is lehet.

A dokid nem ért hozzá vagy mi?

2012. febr. 7. 14:17
 2/23 anonim ***** válasza:
Bocsi de én ezen semmit nem látok.Ami a legegyszerűbb megvárod hogy megjön e,ha nem tesztelj.Ha igen akkor sajnos nincs baba.
2012. febr. 7. 14:26
 3/23 anonim ***** válasza:
Anno a petezsákom így nézett ki, de ha ez az lenne, akkor a doki tutira mondta volna, hogy baba.
2012. febr. 7. 15:11
 4/23 anonim ***** válasza:
szia! nekem tobb uh kepem is van a cisztarol,ami volt nekem,de az a nagy fekete kerek formalyu az a a cisza,es ami mellete van en petezsaknak,nezem,es mintha az embrio volna benne,de furcsalom hogy a doki,nem mondott ra semmit? miert nem csinalsz egy tesztet? ha en jol lattom,de persze lehet hogy tevedek,akkor mar a teszt is ki kellet volna neked hogy mutassa hogy terhes vagy?miota kesik mar?
2012. febr. 7. 15:20
 5/23 anonim ***** válasza:
amugy az endometrim,szerintem keves 5mm! de hat mondom nem vagyok benne biztos!
2012. febr. 7. 15:21
 6/23 A kérdező kommentje:
Igazából dec. 6-n volt utoljára menszeszem.Ma csináltam egy tesztet,ami nega lett.A doki azt mondta,hogy valami alakulóban van és csináljak tesztet még.És azt nem értem h a méhemben az mi énis petezsákra gondolnék.Az Uh-t nem ő csinálta.Csak azt nem értem hogy akkor mi az a méhemben....mert ugye a ciszta az a petefészekben van.
2012. febr. 7. 15:39
 7/23 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy babára gyanakszik.És,hogy ha egy hét múlva nem jön meg akkor nem baba.Ezért csináljak tesztet.Ő endokrinológus és nőgyógyász egyben.Pont azért mentem hozzá,mert rendszertelen lett a cikluson,volt hogy 80napra jött meg.
2012. febr. 7. 15:47
 8/23 A kérdező kommentje:

Több képem van,ez egy másik:

[link]

2012. febr. 7. 15:48
 9/23 anonim ***** válasza:
ha nem jon meg,akkor nem baba? hat en mar nem ertem ezt a dokit!! hat ha nem jon meg,akkor inkabb baba nem? amugy furcsalom hogy meg nem mutatta ki a teszt a ket csikot! nem tennel fel kepet a tesztrol,amirol azt mondod hogy negativ?
2012. febr. 7. 16:03
 10/23 anonim ***** válasza:
komolyan mondom hogy valtsal dokit!! hat ilyet!!! nem akarlak hulyiteni,de szerintem az petezsak!! en mar holnap el mennek egy masik dokihoz,mert ha te tenyleg babas vagy,akkor mar kellene szedned a folsavat,meg meg ki tudja hogy mit irna meg fel egy mas doki!! tedd fel e kepet a tesztrol
2012. febr. 7. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!