Lányok ti mit tudtok leolvasni ezekről a tesztekről? Hihetek neki (Maria Romed)?
Figyelt kérdés
Az első kettő 2010.12.31. reggel csináltam:
A másik kettő mai:
2011. jan. 3. 17:06
1/41 anonim válasza:
Ha terhességi teszt akkor + ha ovulációs teszt akkor -
2/41 anonim válasza:
Ez pozitiv akárhogy is nézem a maiakat:)
3/41 A kérdező kommentje:
Ezek terhességi tesztek...jaaa bocsi az lemaradt.
2011. jan. 3. 17:10
4/41 anonim válasza:
Hát akkor gratulálok!
(Első voltam)
6/41 anonim válasza:
Gratulálok....
Van esetleg hömérös görbéd,szivesen megnézném.Mi is babaprojektezünk,és minden lehetöség érdekel ami + lett..köszi
7/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen van görbém , de nagyon csúnya.... na de azért berakom neked:
2011. jan. 3. 17:26
8/41 anonim válasza:
köszi.Látom a Te höd is eléggé összevissza volt/van.Nekem most volt pém,és nem ment még eddig a höm fel,csak az alaphöig.Ezért kértem hogy rakd fel ha tudod..köszi mégegysze.
9/41 anonim válasza:
Ugye te tettél fel kérdést, hogy mikor volt ovud? Én válaszoltam neked, hogy a 30. nap körül, és a vérzés beágyazódás is lehet. Gratu!
10/41 anonim válasza:
en ebbol egesz pontosan azt olvasom le hogy kb 35-36 het mulva surgos dolgod lesz...gratula kismami!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!