Lányok ti mit tudtok leolvasni ezekről a tesztekről? Hihetek neki (Maria Romed)?
Figyelt kérdés
Az első kettő 2010.12.31. reggel csináltam:
A másik kettő mai:
2011. jan. 3. 17:06
31/41 anonim válasza:
Sziasztok.07:09-es vagyok.nem en irtam a durva szovegeket tovabbra is csak hogy tudjatok.en nagyon drukkolok a kerdezonek.tudom milyen rossz erzes bizonytalansagban lenni hisz mint irtam nekem is volt mar sok halvany pozi tesztem de sajnos meg mindig nincs babam. A masik valaszolo meg kicsit visszavehetne.
32/41 anonim válasza:
szerintem csinálj másfajta tesztet is.biztos ami biztos...
33/41 anonim válasza:
Nem igazán válaszolt a kérdező tegnap semmire....talán tesztelt másfajtával is..de nem tudjuk az eredményt..bár,gondolom ha pozitív lett volna az is,akkor örömmel"robogott volna" hozzátok ,hogy leírja a jóhírt....
34/41 anonim válasza:
azért mert egy napot nem netezik valaki, nem biztos, hogy rossz híre van... -.- nem mindenki netfüggő ám.
36/41 anonim válasza:
Na igen...épp erről beszéltem.........
37/41 anonim válasza:
na ezt igen utálom mikor vki nem irja meg a választ
38/41 anonim válasza:
Valószínű azért nem írt,mert nekem volt igazam....álpozitív volt a teszt...ez nem a kérdező hibája hanem a teszté...mégis mindenki engem hurrogott le..
39/41 anonim válasza:
Igazad van de kicsit kemenyen kozolted vele.de erdekes emberek vannak itt.minek teszi fel a kedest ha cserebe ra valaszolgatunk es o megsem irja meg a vegkifejlettet.na mindegy.en is tettem mar fel parszor ilyen kepet,azota sem sikerult de megis megirtam a valaszt,nem szegyen azt megirni hogy nem sikerult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!