Tennétek fel képeket nemvárt előtt 1-2 nappal előtt tesztekről?
Figyelt kérdés
Csak, hogy nektek mennyire erős/gyenge volt! Picit ideges vagyok, és nem tudom eldönteni,hogy az enyém minek számít. Képet meg ez a férjem által ajnározott sz@r géppel nem tudok normálisat csinálni!:)
köszi
2011. ápr. 17. 11:04
1/5 anonim válasza:
Nem. De egyébként az enyémen nagyon halovány volt a csík, ha kicsit nem figyelek oda észre se veszem.
2/5 anonim válasza:
Ja és persze baba lett belőle...
3/5 anonim válasza:
Az enyém is először elég halvány volt, de ahogy kezdett megszáradni egy picit erősebb lett. Legelőször nem is látszódott rajta a csík, na mondom ez is negatív :(
Aztán 2 nap múlva már normális erősségű volt :)
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Gratula neked!
Hú akkor kicsit kezdek megnyugodni! Én elvileg már nem várom, de kb. 3szor ilyen erős a ma reggeli tesztem! Remélem tényleg nem jön meg!
Sok sikert neked!:)
2011. ápr. 18. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!