Ez most terhesség? Volt már veletek ilyen?
Figyelt kérdés
22én kellett volna megjönnie de 20án volt egy nagyon kevés rózsaszínes valami....1napig tartott csak és nem is élénk piros volt hanem csak halvány rózsaszín...ez mi volt szerintetek? azóta sem jött meg viszont 23-án csináltam tesztet és negatív...viszont, hányinger,hányás, szagundor van...és egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy megfog jönni. Szerintetek ez terhesség?:)2012. jan. 26. 11:54
1/7 anonim válasza:
Elképzelhető. Tesztelj újra, a HCG 2naponta duplázódik.
2/7 anonim válasza:
Persze,lehet.Különben szabályosak a ciklusaid?Nincs(tudomásod)valami problémád(PCO,cukorbetegség stb.)?Én a helyedben hétvégén tesztelnék még 1x.Ha az is negatív,akkor doki(ha pozitív persze akkor is).
3/7 anonim válasza:
Hát.. én nem merem ezt egyértelműen kijelenteni.
Én barnáztam 2 napig a ciklusom 23. napján (az én ciklusom óramű pontossággal 29 napos), de nagyon halványan, orvosi vizsgálatokon is voltam abban az időben és előtte is.
A dokim azt mondta nagyon gyanús vagyok neki (jó értelemben) de még nem akar semmit mondani, csak ő úgy látja ha igen is, akkor is nagyon korai szakasz amit ő még ugye nem lát uh-on...
Ezek után szárnyaltam, úgy beleéltem magam. Hánytam, émelyegtem, szúrtak a melleim... menstruációmnak se híre-se hamva.. Közben dokimmal telefonon is beszéltünk, azt mondta csináljak tesztet és spurizzak hozzá.
Hát... csináltam sorjában a negatív teszteket... semmi... a ciklusom 39. napján megjött...
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmi problémám hálistennek:) 2 hete kezdődött ez a hányingeres-hányásos-szédülős dolog, és emiatt voltunk is dokinál hogy nem e valami vírus..vérvétel meg mindenféle vizsgálatok után közölte , hogy nem szedtem össze semmit. Persze a hányinger azóta úgyanúgy tart...Félek tesztelni még mert nem akarok negatív tesztet:) Szerintem várok még 1 hetet és elmegyek dokihoz...Ha esetleg babáról lenne szó akkor azt már látni lehetne az ultrahangon...nem?:) dec. 25-én volt az utolsó menstruációm..28 naposak a ciklusaim...sosem késik egy napot sem...:)
2012. jan. 26. 12:05
5/7 anonim válasza:
Szia!az utolsó menses nekem is 25.-én volt,én már tegnap pozitívat teszteltem,majd le ugrott a tesztről a 2 csík.hajra!
6/7 A kérdező kommentje:
Én ma tesztelek majd, még rá kellene szánnom magam....:) Félek, hogy negatív lesz pedig annyira szeretném:S:) Neked pedig gratulálok!!!:))))
2012. jan. 27. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!