3 nappal az esetleges (nem várt) menzesz előtt érdemes 10-es érzékenységű terhességi tesztet (walentin) elvégezni, vagy legyek türelmesebb?
Legyel meg egy kicsit turelemmel, mert egy fals negativ nagyon elronthatja a kedved. Vard meg a mensi napjat!
Drukkolok neked!
Nekem már 4 nappal előtte halvány pozitív lett egy 10-es teszt. Szerintem megcsinálhatod a tesztet, ha akarod, jó eséllyel kimutatja a babát, ha meg negatív lesz, azt még nem kell biztosra venni.
Én megcsinálnám a helyedben, bár én türelmetlen típus vagyok.
Én megcsinálnám, bár én is türelmes típus vagyok. :) Nekem rendezetlen volt a ciklusom és kiderült, hogy egy jó hetes terhességet mutatott ki a szerintem elmaradt mensi napján a teszt.
Mondjuk a negatívot én nem fogom fel annyira biztosnak, mint a pozitívot. (Bár hozzá kell tenni, hogy ha pozitív és mondjuk egy pár nappal később mégis jön a mensi az elég lehangoló, ezt is sajnos kalkulálni kell.)
Köszönöm, aranyos vagy. :-)
Amúgy 2,5 éve a lányomat, a 25-ös a nemvárt utáni 3. napon mutatta ki, addig negatív volt a teszt. Remélem is, hogy nem jön meg és végre pozitív lesz. ;-) Nem mindig napra pontosan jön meg, szóval lehet később fogant, ha van baba egyáltalán
Nekem a nemvárt előtt 4 nappal határozott pozi volt a walentin teszt :)
9hkm
Gratulálok neked! :-)
De én most egy kicsit csalódott lettem. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!