Beágyazódási vérzés? Terhesség? Akinek van tapasztalata ilyen téren az segítsen!
Figyelt kérdés
22-én kellett volna megjönnie de előtte egy héttel már szédültem egész nap és hányingerem volt meg többször is hánytam. Elmentem orvoshoz és vizsgálatok alapján azt mondta, hogy semmi bajom. A hányinger azóta is tart. 20-án megjött vagyis csak nagyon kevés és nem élénk piros hanem inkább rózsaszines szinű ami másnap el is múlt. Hétfőn reggel teszteltem és negatív. Már kikellett volna mutatnia a tesztnek ha terhes vagyok nem? Ehhez még társul egy iszonyatos szagundor..megéreztem párom parfümjét és k.o vagyok tőle (pedig eddig imádtam az illatát!!)...:S:D2012. jan. 25. 07:21
1/6 anonim válasza:
Vegyél másik tesztet (a gyógyszertári jobb) és reggel vizeletböl tesztelj.
A legtöbb tesz eleve csak akkor mutt valamit, ha már kimaradt a vérzés, lehet, hogy még túl korai volt a teszt.
De az is lehet, hogy csak nagyon szeretnéd a terheséget és ezért vannak tüneteid, habár a nem-normális vérzés tényleg inkßabb terhességre utál.
3/6 A kérdező kommentje:
Várok egy pár napot még aztán tesztelek.:) Tény, hogy nagyon örülnék neki ha pozitív lenne de nem mondhatnám, hogy túlságosan rástresszeltem volna...inkább csak élveztem a dolgot:) Hát, meglátjuk:)
2012. jan. 25. 07:48
5/6 A kérdező kommentje:
negatív tesztek...:(
2012. jan. 31. 11:56
6/6 A kérdező kommentje:
Na vannak fejlemények...voltam tegnap dokinál..csinált ultrahangot, azt mondta, hogy egyenlőre terhességet nem lát de ő mégis arra gyanakszik...elküldött tesztre, aztán visszakell majd mennem..:) Ja és azt mondta, hogy a tesztekbe ne bízzak, sokszor mutat téves pozítiv/negatív eredményt:) Hát, talán mégis van remény?!:)
2012. febr. 1. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!