Lehet ez beágyazódási vérzés?
Szeptemberben hagytam abba a gyógyszert, az első hónapokban görcsösen hőmérőztem és tesztelgettem, na ezt a múlt hónapban abbahagytam. A ciklusaim mire beálltak így alakultak 24-25 nap. Most elkezdtem edzeni kb. 2 hete és hát gondolom megviseli a testemet, mivel ezelőtt nem mozogtam és elég sok túlsúlyt kell cipelnem.
Tegnap este és ma pecsételő vérzésem volt, nagyon kevés, barnás-rózsaszínes! Tegnap volt a 19. ciklusnapom. Nagyon reménykedek, hogy beágyazódás, vagy szerintetek lehet az is, hogy csak egyszerűen megvisel az edzés??
Annyit még hozzátennék, hogy régebben (még 25kg-val ezelőtt) jártam edzeni és sohase befolyásolta a menzeszemet, és ilyen pecsételőm se volt még életem során!! (vagy megvan, vagy nincs...:) )
Szerintetek holnap csinálhatok egy ovutesztet jóstesztként reggeli vizeletből? Terhességi tesztet még nem merek!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!