Beágyazódási vérzés mikor, hogy, milyen, stb?
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék elsősorban akiknél volt beágyazódási vérzés! Mikor jelentkezett? Hányadik ciklusnapon? Illetve hány nappal a nemvárt előtt? Mennyi ideig tartott? Milyen volt a színe? és rá hány nappal lett pozi a teszt?
Köszi mindenkinek a segítséget!
Nemvár előtt 3 és 4 nappal.
Mindkét reggel erős, élénkpiros vérzés, délután és este semmi. Nemvárt előtti este negatív teszt, rá 3 és 5 napra pozitív.
Mint kiderült egy héttel később volt peteérésem, mint gondoltam, azért volt negatív az első teszt.
szia!
köszi a válaszodat! Én tegnap voltam a 21. , ma a 22. napon, és enyhe barna folyásom van! Még 3-4 napom van a nemvártig, szóval most teljesen tanácstana vagyok, h baba, vagy inkább mensi előjele lehet?!
Sajnos, csak várni és reménykedni lehet. Én is egy kicsit depis lettem, azt hittem megjön, bár furcsa volt a hányinger (az bezzeg korán jelentkezett).
Remélem, sikerül Neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!