Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez beágyazódási vérzés?

Lehet ez beágyazódási vérzés?

Figyelt kérdés

Szeptemberben hagytam abba a gyógyszert, az első hónapokban görcsösen hőmérőztem és tesztelgettem, na ezt a múlt hónapban abbahagytam. A ciklusaim mire beálltak így alakultak 24-25 nap. Most elkezdtem edzeni kb. 2 hete és hát gondolom megviseli a testemet, mivel ezelőtt nem mozogtam és elég sok túlsúlyt kell cipelnem.

Tegnap este és ma pecsételő vérzésem volt, nagyon kevés, barnás-rózsaszínes! Tegnap volt a 19. ciklusnapom. Nagyon reménykedek, hogy beágyazódás, vagy szerintetek lehet az is, hogy csak egyszerűen megvisel az edzés??

Annyit még hozzátennék, hogy régebben (még 25kg-val ezelőtt) jártam edzeni és sohase befolyásolta a menzeszemet, és ilyen pecsételőm se volt még életem során!! (vagy megvan, vagy nincs...:) )

Szerintetek holnap csinálhatok egy ovutesztet jóstesztként reggeli vizeletből? Terhességi tesztet még nem merek!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 20. 15:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Persze mindenkepp megirom, de amugy nem idegeskedek rajta majd kiderul....:)
2012. jan. 21. 17:29
 12/24 anonim ***** válasza:
nem is kell!! ha jönni akar a baba jönni fog. lehet utálod ezt a szöveget, én is utáltam, mindig amikor ezt mondta valaki. de bárki bármit mond kell néhány hónap hogy kiürüljön a szervezetből a gyógyszer, főleg ha évekig szedte az ember, nekem 3 hónap kellett, és neked is sikerülni fog!! csak kitartás!! és figyeld a peteérésed!!
2012. jan. 21. 18:30
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de sajnos megjött, nagyon fájt tényleg a hasam. Úgy gondolom, hogy a 6. dpo-n voltam és rövid a lueáris fázisom, de kinyomtatom az összes ciklusomat és majd a doki és nézegetheti, hogy miért pecsételtem, mert szerintem most jönni akart volna, de hiába kapaszkodott...:( Nem fogok ezután se rágörcsölni, csak most már úgy érzem, hogy ideje, hogy egy orvos is megnézzen. Nagyon köszönöm a biztatást és boldog babázást neked! :)
2012. jan. 21. 19:37
 14/24 anonim ***** válasza:
köszi szépen! :) ne keseredj el, tudod új hónap új ciklus, új próbálkozás :) hátha a doki mond valami okosat. kipróbálhatnád a cickafark-palástfűtea iszogatást is, én is ittam. nem tudom hogy emiatt sikerült-e, de azóta hiszek benne.
2012. jan. 21. 19:44
 15/24 A kérdező kommentje:

Igen úgy olvastam, hogy erre a problémára is jó, lehet hogy kipróbálom.. és ezt ugye a peteérés után kell inni?

Vagy hogy is?

2012. jan. 21. 19:49
 16/24 anonim ***** válasza:
a ciklus első napjától, vagyis amikor megjött de lehet 1-2 nappal utána is, a cickafark, aztán a peteérés után a palástfű teát kell inni. napi 1-2 csésze. a cickafark segiti a peteérést, a palástfű pedig a beágyazódást. szerintem próbáld ki.
2012. jan. 21. 19:53
 17/24 A kérdező kommentje:
mindenképp megfogadom a tanácsod! :) és köszönöm
2012. jan. 21. 19:56
 18/24 anonim ***** válasza:
igazán nincs mit :) remélem sikerül!! aztán írj ha van fejlemény!! :))
2012. jan. 21. 19:58
 19/24 A kérdező kommentje:
okés szia
2012. jan. 21. 20:03
 20/24 anonim ***** válasza:
szia, jó éjszakát!! :)
2012. jan. 21. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!