Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez beágyazódási vérzés?

Lehet ez beágyazódási vérzés?

Figyelt kérdés

Szeptemberben hagytam abba a gyógyszert, az első hónapokban görcsösen hőmérőztem és tesztelgettem, na ezt a múlt hónapban abbahagytam. A ciklusaim mire beálltak így alakultak 24-25 nap. Most elkezdtem edzeni kb. 2 hete és hát gondolom megviseli a testemet, mivel ezelőtt nem mozogtam és elég sok túlsúlyt kell cipelnem.

Tegnap este és ma pecsételő vérzésem volt, nagyon kevés, barnás-rózsaszínes! Tegnap volt a 19. ciklusnapom. Nagyon reménykedek, hogy beágyazódás, vagy szerintetek lehet az is, hogy csak egyszerűen megvisel az edzés??

Annyit még hozzátennék, hogy régebben (még 25kg-val ezelőtt) jártam edzeni és sohase befolyásolta a menzeszemet, és ilyen pecsételőm se volt még életem során!! (vagy megvan, vagy nincs...:) )

Szerintetek holnap csinálhatok egy ovutesztet jóstesztként reggeli vizeletből? Terhességi tesztet még nem merek!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 20. 15:39
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azóta annyi változás van, hogy igaz megjött, de két nap alatt le is zajlott és végig ilyen barnás volt! Tesztet holnap csinálok, délelőtt érkezik meg postán, majd teszek el reggeli vizeletet. Még mindig kíváncsi vagyok a véleményekre....

Dokihoz péntekre kaptam időpontot...

(Vettem teát, de még nem mertem csak a palástfű teát inni)

2012. jan. 24. 21:44
 22/24 A kérdező kommentje:

Csináltam tesztet és negatív lett...

Úgy sejtem, hogy segíteni fog ez a tea... mert most tudom, hogy majdnem összejött... ma már elkezdem a cickafarkű teát inni. Köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 25. 14:37
 23/24 anonim ***** válasza:
úgy-úgy igyad a teát, lehet hogy a következő próbálkozásnál összejön a baba, én drukkolok nagyon Neked!!! :) és írd meg mindig hogy mi újság!! peteéréskor legyetek együtt, csinálj ovulációs tesztet, a pozitív és az első negatív napon legyetek együtt! :) hajrá!! :)
2012. jan. 25. 17:40
 24/24 A kérdező kommentje:
Okés meglesz! Ígérem írok! Köszi a biztatást!
2012. jan. 25. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!