Még terhessége előtt szedném az E vitamint. Tényleg hizlal?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 12:36
1/24 anonim válasza:
Engem nem hizlalt, az egész terhesség alatt 8-10 kg-ot szedtem fel.
2/24 A kérdező kommentje:
köszi : - )
2012. jan. 24. 12:57
3/24 anonim válasza:
A vitaminok nem hizlalnak! Felejtsük már el ezt a butaságot. A túlzott evés vagy sok édesség fogyasztása hizlal, nem a vitamin. Annyi, hogy egyes vitaminok növelhetik az étvágyat, tehát többet eszel, azért hízol. De ez a tulajdonság inkább a B vitaminokra jellemző, és nem az E-re.
4/24 anonim válasza:
Utolsó, szívemből szóltál. Egy kb fél centi méretű, e vitamin tartalmú valami, hogy hízlalna? Vagy akár a b vitamin is... Étvágyat csinálhat, az önuralom hiánya hízlal.
6/24 anonim válasza:
3. válaszoló!
Ezt szó szerint én is így írtam le ma valakinek :)
7/24 A kérdező kommentje:
senkinek a kioktatására nem vagyok kiváncsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
2012. jan. 24. 13:50
9/24 anonim válasza:
Senki nem oktatott ki, a kérdésre válaszoltam.
10/24 anonim válasza:
Szia ez nagy butaság hogy a vitaminoktól nem lehet hízni,nekem ne jöjjön itt senki azzal hogy önuralom kérdése. Én leszoktam a cigarettáról na az már az önuralomtól függ. Saját tapasztalataim alapján, első terhességemnél Elevitet kezdtem szedni egészen a végéig,összességében 30 kg híztam,a gyerköc 4350 grammal született,ráadásúl a 20. héttől 160 gr-os szénhidrát diétán voltam. A másodiknál meg fogadtam hogy csak a harmadik hónapig szedek vitamint, így is lett Fenibiont szedtem. Összességében 8 kg híztam a gyerköc 3950 grammal született. Ja és úgyan így 160gr-os szénhidrát diéta melett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!