Január 29-re (vagy a körülre) ki nem várja a menzeszt?
Figyelt kérdés
- Mennyi ideje próbálkoztok?
- Éreztek e-már valamit?
- Mikor fogtok tesztelni?
2012. jan. 23. 08:52
31/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Én ma tesztel egy 10-sel, de negatív lett. Valaki írta, hogy neki kimutatta a 10-es ekkor, úgyhogy picit szomorú vagyok, de azért még reménykedek, hátha nem jönne meg vasárnap, de lehet várok még utána pár napot és csak jövőhét közepén tesztelek, ha nem jönne meg.
Szorítok és drukkolok nektek!
2012. jan. 26. 14:55
32/36 anonim válasza:
A 30 válaszolónak: Akkor is korai. A hcg kb. 2 naponta duplázódik, tehát a 10-es max két nappal előbb jó, mint a 20-as. A menzi elmaradásakor már tényleg mutatnia kell. A kérdező, ha 29 várja, már esélyes, de ha nem mutatja, az még nem jelent nem babát. Első babát tervezitek? Én ma szomorkodom, mert szinte biztos már, hogy nincs velem baba :(. Na majd a következő hónapban..
33/36 anonim válasza:
Háát, lehet hogy korai, majd vas. csinálok még egy tesztet. nemtudom megírni az eredményt, mert 1 hónapig nem leszek netközelben. :(
34/36 anonim válasza:
sajnálom, hogy nem fogom megtudni, de kívánom a legjobbakat! Egyébként ma reggel én is - teszteltem, holnap kéne megjöjjön. Mondjuk sejtettem, de mégis csalódás :(
35/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ki hogy érzi? Tesztet csináltatok már?
2012. jan. 28. 21:26
36/36 anonim válasza:
6os vagyok
2hete fáj a hasam, a mellem 4 napja fáj, a hőm az egekben, csütörtökön megyek ultrahangra, meg a nőgyógyászhoz is bekéne néznem, még nem teszteltem, van mikor késik, ugyh még várok, de ha a jövőhéten sem jön meg, az ultrahangon se mondanak semmit veszek egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!