Decemberben mire "nem várhatóm" a menzeszt?
Figyelt kérdés
Ki tudna nekem ebben segíteni?Az utolsó 3 hónapban nagyon összekeveredett a ciklusom.41 nap,utána 21 nap,utána 30 nap.Nagyon szeretnénk babát.Már több,mint 1 hete fáj a mellem,ma már alig bírok hozzáérni is.Többször volt menzesz görcsöm,igaz ma még nem görcsöltem(lekopogom).Sztetek hányadikára ne várjam?2011. dec. 13. 15:35
1/3 anonim válasza:
Hát attól függ hogy mikor volt meg utoljára,mert így nehéz megmondani..mikor lesz menszi
2/3 A kérdező kommentje:
bocsi,november 18.-án volt meg az utolsó menzesz.
2011. dec. 13. 16:16
3/3 anonim válasza:
Azt nem érezted tünetek alapján,hogy kb.mikor volt peteérésed akkor könnyebb lenne talán számolnod.Szerintem 30nappal számolj a leírt dátumok alapján,de ez csak tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!