Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Decemberben lombikom lesz, de...

Decemberben lombikom lesz, de még mindig tele vagyok kétségekkel és kérdésekkel, hogy tényleg akarom-e ezt az egészet és nem lenne-e jobb természetes dolgokat kipróbálni, hátha úgy sikerül. Nektek is vannak félelmeitek ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A férjem spermaszáma nagyon alacsony, a doki egyből lombikot javasolt nekem mégis félelmeim vannak, nem leszek-e rosszul az injekcióktól, nem lesz-e beteg a baba stb. , de ha meg nem adom meg az esélyt, ki tudja legközelebb mikor mehetünk lombikra.
2011. nov. 26. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg akarjátok a babat akkor ne kételkedj.Használd ki alehetoséget.
2011. nov. 26. 20:48
 2/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Mi három lombikon vagyunk túl, sajnos eddig sikertelenül. De sosem voltam rosszul az injekcióktól, és a lombikbabák ugyanolyan egészségesek, mint a természetesen fogantak. :-) Emiatt nem kell aggódnod. Ha a férjed spermaszáma nagyon alacsony, nem biztos, hogy a "természetes" dolgok segítenek, és csak megy az időtök. A legjobb esélyetek a babára a lombik szerintem. Ez nem olcsó, és elég megterhelő dolog, a dokik csak akkor javasolják, ha nincs más lehetőség. Persze vannak csodás történetek, hogy látszólag esélytelen pároknak mégiscsak sikerült valahogy a baba, de hidd el, ez sokkal ritkább, mint a lombikbabák.

2011. nov. 26. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Sokadik lombikon vagyok túl, ezért bőven van tapasztalatom. Anno az első lombik előtt bennem is voltak félelmek, hisz ki ne félne az ismeretlentől? De a gyermek utáni vágy, és , hogy végre számunkra is megadathatik amire oly régóta vágyunk, minden kétségemet és félelmemet elsöpörte. Nálunk miattam kell lombik, max. dózisú hormonkezeléssel! De sosem volt mellékhatása , semmilyen rosszullétem nem volt, nem híztam (47 kg voltam mikor kezdtük, és most is annyi vok), nem szőrösödtem:) Persze, sok mellékhatás fel van sorolva a tájékoztatókban, amelyek "rémisztően" hatnak. Milliónyi lombikbaba született már, és nem betegesebbek a természetes úton fogantatottnál! Ami lehetéges általában,hogy gyakoribb az ikerterhesség, és ezáltal a koraszülés esetleg, de nekem sok lombikos társamnál születtek ikrek, és problémamentes volt a várandóságuk is. Én két sikeren vagyok túl, sajnos egy méhenkívüli lett, egynél pedig elveszítettük a babát tavasszal. Most újra lombikozunk, ahogy írtam, sokadszorra, és remélem életünk legcsodálatosabb ajándékát kapjuk karácsonyra az élettől! Sok sikert, kitartás, és csak pozitívan, sok minden dől el fejben, és lélekben!
2011. nov. 27. 08:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ.Kellett ez a megerősítés!Mégegyszer köszönöm és kitartást mindenkinek,a babáinkat hamarosan mi is majd a karjainkban tarthatjuk:-)
2011. nov. 27. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én annó azt mondtam lombikra nem megyek soha mert ha a baba természetes módon nem jön annak oka van.Aztán mikor kiderült,hogy nincs más esélyünk meg barátkoztam a gondolattal!Volta bennem is félelmek az inekciók miatt de utólag ki derült teljesen felesleges volt minden aggodalmam mert a LOMBIK csak annak félelmetes aki még nem volt benne és nem tudja milyen!Így utólag totál egyszerű volt az egész és gyorsan le is zajlott!Sajnos nem sikerült de már alig várom mikor mehetek újra mert nem adom fel és szeretnék sőt akarok anya lenni!!!A természetes útnál felesleges reménykedésekkel telnek el a hónapjaid amit még nehezít a folyamatos csalódás lombiknál viszont meg van az esélye,hogy sikerül a baba és nem a bizonytalanság van hónapokon át!!!

Mindenképpen menjetek el mert a lombik csak segítség a természetnek és ha most ki hagyjátok már a következő ciklusod végén bánni fogod!!!

Nagyon sok sikert!

2011. nov. 28. 15:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm szépen és sok sikert és kitartást neked is!Remélem neked is megadatik hamarosan,hogy édesanya légy.Drukkolok nagyon!!
2011. nov. 29. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!