Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Január 29-re (vagy a körülre)...

Január 29-re (vagy a körülre) ki nem várja a menzeszt?

Figyelt kérdés

- Mennyi ideje próbálkoztok?

- Éreztek e-már valamit?

- Mikor fogtok tesztelni?

2012. jan. 23. 08:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
10:12es vagyok, de jó neked! :) Nekem 1db teszt van itthon az is 20-as érzékenységű, ma vagyok dpo.9 napon tehát nekem még muszáj várni , pedig már tesztelnék ! :)
2012. jan. 23. 10:45
 12/36 anonim ***** válasza:
Igen, ez a várakozás a leggyötrőbb. :) De most annyira bizakodó vagyok! Ilyenkor már szokott fájdogálni a hasam és most nem fáj. Csak a mellbimbóm rettentően, hozzá sem tudok érni már 3 napja.
2012. jan. 23. 10:57
 13/36 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok.

Nekem 4 db tesztem van otthon, 10,20,25- ös érzékenységű, és egy Clearblue, amiről nem tudom milyen.

Én ma vagyok a 7. dpo- n, tehát még teljesen felesleges tesztelni, de félek is kicsit. Olyan sok történet van itt, hogy megcsinálta a tesztet, korábban, meg is jelent a halvány csík, aztán meg mégis megjött... Akkor inkább jöjjön meg úgy, hogy nem tud róla az ember, hogy volt ott valami.

Ezért várok én még legalább hétfőig, de lehet keddig is ki kellene bírni. Ha csak addig nem esik le a hőm, és nem jön meg!

2012. jan. 23. 11:20
 14/36 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi az a dpo?
2012. jan. 23. 11:23
 15/36 A kérdező kommentje:

Nekem egy tesztem van itthon, 20-as Easy(rossmann). Elraktam, így nincs a közelben.

Gondoltam rá én is, hogy veszek 10-es érzékenységűt, de inkább nem, várok, nem könnyű, de addig nem tesztelek, amíg nem késik egy-két napot legalább. A lányomnál korábban teszteltem és negatív lett, most meg már 2 éves nagylány.

Majd írjatok, hogy mi lett veletek!

2012. jan. 23. 11:28
 16/36 A kérdező kommentje:

Az ovuláció utáni első, második......nap.

Days Past Ovulation - Peteérés utáni napok.

2012. jan. 23. 11:30
 17/36 anonim ***** válasza:

Köszi, nem tudtam. Akkor én a 8-ik napon vagyok...

Igen, mindenki írjon, jó itt beszélgetni. :)

2012. jan. 23. 11:39
 18/36 anonim ***** válasza:

Szia én holnapra nem várom a görbém így alakult: [link]

Tünetemi mellfájdalom kb. 1 hete, többször volt hogy meg kell masszíroznom. A második terhességemnél is pont ugyanígy fájtak a melleim. Tegnap pedig egész nap fájt a méhszájam, kisugárzott a combjaimba. Ja és 1 hete szörnyen fáradt fagyok, állandóan elkap az álom. Tesztelni nem tudom hogy mikor fogok.

2012. jan. 23. 12:23
 19/36 anonim ***** válasza:
Nem vezetek görbét. De a jónás nap szerint jan.15én volt a peteérésem, kíváncsi vagyok bejön-e? :)Addig lehetetlen időpontokat adott meg, ez kb. egyezik. Az első terhességemnél, egy erős undor jött rám a kígyóuborkától (azóta sem tudom megenni, pedig imádom), de ezt csak utólag azonosítottam, hogy attól volt...
2012. jan. 23. 12:33
 20/36 anonim ***** válasza:
szia kedves. sziasztok. nekem ma kéne vagyis nem kéne hogy megjöjjön a menszim április óta próbálkozunk nagyon szeretnénk minden honapban azthiszem hogy amjd most amjd most de semmi. most elhatároztam hogy nem élem bele magam mert csak rosszab és nem is tesztelek fölösleges. attol félek hogy soha nem fogok teherbe esni és nemtudom meg mi az az anyaság.
2012. jan. 23. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!