Január 29-re (vagy a körülre) ki nem várja a menzeszt?
- Mennyi ideje próbálkoztok?
- Éreztek e-már valamit?
- Mikor fogtok tesztelni?
1. válaszoló vagyok.
Nekem 4 db tesztem van otthon, 10,20,25- ös érzékenységű, és egy Clearblue, amiről nem tudom milyen.
Én ma vagyok a 7. dpo- n, tehát még teljesen felesleges tesztelni, de félek is kicsit. Olyan sok történet van itt, hogy megcsinálta a tesztet, korábban, meg is jelent a halvány csík, aztán meg mégis megjött... Akkor inkább jöjjön meg úgy, hogy nem tud róla az ember, hogy volt ott valami.
Ezért várok én még legalább hétfőig, de lehet keddig is ki kellene bírni. Ha csak addig nem esik le a hőm, és nem jön meg!
Nekem egy tesztem van itthon, 20-as Easy(rossmann). Elraktam, így nincs a közelben.
Gondoltam rá én is, hogy veszek 10-es érzékenységűt, de inkább nem, várok, nem könnyű, de addig nem tesztelek, amíg nem késik egy-két napot legalább. A lányomnál korábban teszteltem és negatív lett, most meg már 2 éves nagylány.
Majd írjatok, hogy mi lett veletek!
Az ovuláció utáni első, második......nap.
Days Past Ovulation - Peteérés utáni napok.
Köszi, nem tudtam. Akkor én a 8-ik napon vagyok...
Igen, mindenki írjon, jó itt beszélgetni. :)
Szia én holnapra nem várom a görbém így alakult: [link]
Tünetemi mellfájdalom kb. 1 hete, többször volt hogy meg kell masszíroznom. A második terhességemnél is pont ugyanígy fájtak a melleim. Tegnap pedig egész nap fájt a méhszájam, kisugárzott a combjaimba. Ja és 1 hete szörnyen fáradt fagyok, állandóan elkap az álom. Tesztelni nem tudom hogy mikor fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!