Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Január 29-re (vagy a körülre)...

Január 29-re (vagy a körülre) ki nem várja a menzeszt?

Figyelt kérdés

- Mennyi ideje próbálkoztok?

- Éreztek e-már valamit?

- Mikor fogtok tesztelni?

2012. jan. 23. 08:52
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Csak türelem és igenis meg fogod tudni milyen az anyaság csodálatos érzése! :) Nem szabad görcsölni! Mondom ezt én, aki egy éve görcsöl...:)
2012. jan. 23. 12:48
 22/36 anonim ***** válasza:

Kedves Mindenki!

Vegyes érzelmekkel olvastam a sok sikertelenségről írt mondataitokat, és úgy éreztem, írnom kell, belőlem is meríthettek erőt! Először 2007 szeptemberében kezdtük el a próbálkozást, amikor is 4 hónap után összejött a baba, de sajnos a 10. héten el is ment.:( Ezt követően majdnem másfél év, és meddőségi vizsgálatok sora után végre újra két csíkos lett a tesztem, és ez a kis csíkocska már lassan két éves nagyfiú lesz... :) Ezek után álmodni sem mertem volna, hogy első próbálkozásra, mindenféle "külső segítség" nélkül összejön a kistesó!!:)) Erre tegnap teszteltem egy pozitívat Csajok!!:) Leírhatatlan érzés, hihetetlen! Igenis bízni kell, vannak még csodák!!

És ne törődjetek a buta közhelyekkel, hogy "ne görcsölj rá", ez baromság! Ezt nyilván mindannyian tudjátok, akik minden hónapban csak erre vágynak... Inkább azt mondom, tegyetek meg mindent érte (menjetek dokihoz, merjetek segítséget kérni), és soha ne adjátok fel! Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek össze fog jönni! Higgyetek benne, és jönni fog!:) Sok sikert!!!

2012. jan. 23. 15:38
 23/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó gratulálok neked! Köszönöm, hogy írtál. :-)
2012. jan. 23. 16:01
 24/36 anonim ***** válasza:

Január 28-ra nem várom.

Másfél éve próbálkozunk. Már túl vagyok egy laparoszkópián, ahol "lepörköltek" néhány cisztát a petefészkeimről. Ebben a ciklusban stimuláltak, lett is két szép érett tüszőm, 15-én megrepesztették, úgyhogy most várunk, és remélünk.

Tüneteim igazából nincsenek, némi menstruációszerű görcs volt jó pár napig, de lehet, hogy az csak a hormonok mellékhatása. Mondjuk két napja mindenki azt mondja, hogy ki vagyok virulva. Mondjuk ez lehet csak attól, hogy most annyira hiszek benne, hogy sikerül.

A dokim azt mondta, a nemvárt után legkorábban egy héttel teszteljek, de úgyse fogom addig kibírni... :)

2012. jan. 23. 19:27
 25/36 anonim ***** válasza:
Tegnapi 09.16-os vagyok. Megjöttek a tesztek. Rossz voltam! :) Persze negatív. Még van egy hetem kb a mensiig, de most lefogom a kezem egy darabig. :)
2012. jan. 24. 07:34
 26/36 anonim ***** válasza:

január 28. 22-én voltak szurkálások, de azóta semmi jel :(

Ez csak a második próbálkozós hónap. Megpróbálom kibirni a hét végéig teszt nélkül, de elég kiváncsi fajta vagyok..

Sajnos múlt hónapban volt egy kis csíkom a 11. napon.. halovány.. aztán volt barna véres folyás, és én örültem, hogy ez a beágyazódás jele (soha sincs ilyen folyásom), de nem az volt :( . Nem akarom most beleélni magam, olyan vacak érzés volt, hogy mégsem.

2012. jan. 24. 15:40
 27/36 anonim ***** válasza:

Mi van veletek? Én elszomorodtam, mert ma már nem fáj a mellem, ami azt jelenti 3 nap múlva megjön. Mikor terhes vagyok egyre jobban fáj a mellem, nem pedig elmúlik :(.

Ki tesztel a hét végén? (Nekem azt hiszem felesleges, de mivel még van itthon egy darab, azt lehet, hogy ellövöm)

(utolsó válaszoló vagyok)

2012. jan. 26. 11:39
 28/36 anonim ***** válasza:
Én ma teszteltem, 31-re nem várom. Negatív lett. De az a fura, hogy már rég kellene fájjon a hasam, derekam menses előtt, és most semmi sem fáj.
2012. jan. 26. 12:07
 29/36 anonim ***** válasza:
Túl korán teszteltél. Remélem sikerülni fog! Más sikerének is úgy örülök! olyan megerősítő.
2012. jan. 26. 13:56
 30/36 anonim ***** válasza:

Tudom,de ez tízes érzékenységű. Az sem mutatja ki még?

20 dbom van belőle, egyszerűen nem bírom ki, hogy ne csináljak! :)

2012. jan. 26. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!