Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztel hétvégén? Izgulunk...

Ki tesztel hétvégén? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés

Hányadik ciklusnapon jártok?

Vannak tünetek,ha igen mi(k)?

2012. jan. 17. 19:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
A 15. válaszoló vagyok. Hasonló a helyzetem a 19. válaszolóhoz. Kedden kellett volna megjönnie, még semmi, de a ma reggeli teszt negatív.
2012. jan. 20. 05:25
 22/30 A kérdező kommentje:

Jó reggelt Csajok!

Most szaladtam el egy tesztért és megcsináltam!

Negativ lett,tök kibuktam!:(

Majdnem biztos voltam a sikerben és most nem értem mi van,mert még mindig nem jött meg!:(

Mindegy!Nektek szurkolok,hálisten már van egy örömhír és remélem hogy lesz még!

irjatok ha teszteltetek!

2012. jan. 20. 08:13
 23/30 anonim ***** válasza:

15. 21. válaszoló vagyok. Nem bírtam ki vasárnapig a tegnapi sikertelen teszt után, ma reggel újra próbálkoztam. Halvány pozitív, de én még mindig várok, nem merem elhinni.

Viszont tesztet venni kell, mert elfogyott...

2012. jan. 21. 05:18
 24/30 A kérdező kommentje:

Akkor nagyon halkan gratulálok!:D:D:D:D:D

De azért írd meg hogy ha újra teszteltél!:):):)

2012. jan. 21. 08:08
 25/30 anonim ***** válasza:

1vagyok.

Halvány tesztelőnek gratula!!!!

Én valószínűleg hétfőn kérek időpontot dokihoz,mert hétfő óta nem jött meg, és a ma reggeli tesztem is negatív:(

2012. jan. 21. 13:40
 26/30 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, sajna úgy néz ki megjött. :( Remélem mindenki másnál nem jött/jön semmi, és pozitív tesztjeitek lesznek. :)
2012. jan. 21. 20:44
 27/30 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is. 5 nap késéssel, szinte ömlik. :-(
2012. jan. 22. 11:00
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem adjuk fel, következő hónap a miénk lesz. :)
2012. jan. 23. 09:15
 29/30 anonim ***** válasza:

9-es válaszoló vagyok: tegnap teszteltem: pozitív!!! Nagyon pozitív! Én is mindenkinek gratulálok, aki pozit tesztelt, és szurkolok köv.hónapban mindenkinek, akinek nega lett...:( Első terhességem maga volt a tökéletesség, most viszont már érzem, hogy hányingerem van, álmos vagyok...és nem kívánok enni semmit. remélem ez tényleg csak a 12. hétig tart!

Mégegyszer gratulálok mindenkinek, könnyű terhességet, és könnyű szülést valamint EGÉSZSÉGES babócákat kívánok Nektek!

2012. jan. 23. 13:44
 30/30 A kérdező kommentje:

Gratulálok a pozitívosaknak!

Boldog babavárást kívánok!:)

2012. jan. 23. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!