Ki tesztel hétvégén? Izgulunk együtt?
Hányadik ciklusnapon jártok?
Vannak tünetek,ha igen mi(k)?
Jó reggelt Csajok!
Most szaladtam el egy tesztért és megcsináltam!
Negativ lett,tök kibuktam!:(
Majdnem biztos voltam a sikerben és most nem értem mi van,mert még mindig nem jött meg!:(
Mindegy!Nektek szurkolok,hálisten már van egy örömhír és remélem hogy lesz még!
irjatok ha teszteltetek!
15. 21. válaszoló vagyok. Nem bírtam ki vasárnapig a tegnapi sikertelen teszt után, ma reggel újra próbálkoztam. Halvány pozitív, de én még mindig várok, nem merem elhinni.
Viszont tesztet venni kell, mert elfogyott...
Akkor nagyon halkan gratulálok!:D:D:D:D:D
De azért írd meg hogy ha újra teszteltél!:):):)
1vagyok.
Halvány tesztelőnek gratula!!!!
Én valószínűleg hétfőn kérek időpontot dokihoz,mert hétfő óta nem jött meg, és a ma reggeli tesztem is negatív:(
9-es válaszoló vagyok: tegnap teszteltem: pozitív!!! Nagyon pozitív! Én is mindenkinek gratulálok, aki pozit tesztelt, és szurkolok köv.hónapban mindenkinek, akinek nega lett...:( Első terhességem maga volt a tökéletesség, most viszont már érzem, hogy hányingerem van, álmos vagyok...és nem kívánok enni semmit. remélem ez tényleg csak a 12. hétig tart!
Mégegyszer gratulálok mindenkinek, könnyű terhességet, és könnyű szülést valamint EGÉSZSÉGES babócákat kívánok Nektek!
Gratulálok a pozitívosaknak!
Boldog babavárást kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!