Sokan írtok a cickafark, és palástfű teáról! Hogyan kell ezt alkalmazni? Segít a teherbeesésnél?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 21:17
51/75 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem most 29 napos lett a ciklusom! Vasárnap meg jött! :( Veled,és a többiekkel mi a helyzet?
2012. márc. 6. 17:36
52/75 anonim válasza:
sziasztok!
kedves kérdező sajnálom,hogy megjött!én ma tartok a ciklus 21.napjánál!ezen kívül semmi sincs!veletek mizus??valami fejlemény??netti!!
53/75 A kérdező kommentje:
Én már nem is nagyon gondolok a babára! Igazából jobb szeretnék júniusban teherbe esni! Akkor már költözünk,vagy legalább közel állunk hozzá! :) Persze most sem,és addig sem fogunk védekezni,ha jön,akkor örülünk,de most valahogy nem kerül szóba már pár hete,és nem foglalkozunk vele! Valahogy nem keserít el a mensi sem! De ne értsetek félre,nagyon vágyom egy babára,és az sem gond ha most fogan meg,csak jobb lenne júniusban,vagy utána! :)
2012. márc. 7. 21:38
54/75 anonim válasza:
szia kedves kérdező!
tudom mit érzel pont így érzek én is!nem feladás nem is tudom mit érzek de már valahol belefáradtam abba,hogy na most mi is lesz a ciklus végére!én is pont júniusig akarok várni vagyis a párom miatt is mert neki el kellene mennie az orvoshoz de nélkülem nem megy el!addig nincs nagyon lehetőségünk elmenni!!netti!
55/75 A kérdező kommentje:
Nekm még eszembe sem jutott a feladás,hiszem csak december óta próbálkozunk! :) Én orvoshoz sem akarok menni még,mert most nagyon össze vissza tudunk csak együtt lenni,és elég keveset! :( De ha lezárult a költözés,akkor már tudunk nyugodtan babára koncentrálni,tudunk akár minden nap együtt lenni,és ha akkor sem jön,akkor év vége felé orvos,mert akkor telik le az egy év! :) De ez még olyan messze van,és addig annyi minden történhet... :) Te se legyél elkeseredve szerintem! Mióta is próbálkoztok netti?
2012. márc. 9. 19:56
56/75 anonim válasza:
szia!hát mi szeptember óta próbálkozunk!eleinte mi se voltunk együtt sűrűn!ma vagyok a ciklus 24.napjánál és barnázok!nem tudom ez most mi mert én soha nem szoktam meg egy kicsit hamar lenne,hogy megjöjjön!el vagyok keseredve!!szerinted??na akkor nyáron mindent bele persze addig is mert mindig van remény!de ha gondolod írhatsz!netti!
57/75 A kérdező kommentje:
Naná,hogy addig megy a project! :) Az jó,ha barnázol,nem? Nem a beágyazódás jele? Ha eddig soha nem volt,akkor most lehet azért! :) Van már valami? Teszeteltél?
2012. márc. 20. 20:20
58/75 anonim válasza:
szia!hát tegnap teszteltem egy fúl negatívot!nem tudom mi van!még mindig nem jött meg!már aggaszt!a ciklus 24-dik napján keztem barnázni 5-6 napig!25-ös tesztel teszteltem délelőtt nem reggeli pisiből!netti!!
59/75 A kérdező kommentje:
28 napos a ciklusod? De az ha jól tudom nem tart napokig! :( Nem tettél fel egy ilyen kérdést,hogy lehet-e beágyazódás jele? Nekem az 5-6 nap a furcsa! De végülis miért ne,mindenkinél más! Nem tudom akkor mitől van! Szerintem várj egy pár napot,éés ha nincs mensi,akkor tesztelj újat 10-essel reggeliből! Hátha! Sok szerencsét! Még jelentkezem! :)
2012. márc. 22. 21:17
60/75 anonim válasza:
szia!mizus veled??bocs,hogy most írok de én délután már nem vagyok gépnél!nem 28 naposak a ciklusaim hanem 32 napos!ma vagyok 37 napnál és még mindig semmi!minden változatlan!most már jó lenne egy kis tanács mi is van!34 napnál teszteltem!netti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!