Sokan írtok a cickafark, és palástfű teáról! Hogyan kell ezt alkalmazni? Segít a teherbeesésnél?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 21:17
11/75 anonim válasza:
szia!!mizus??van valami fejlemény??netti!!
12/75 A kérdező kommentje:
Szia! Hát igazából csak érdeklődöm,mert dec.2-án hagytam abba a gyógyszert,és a dec.6-ai kihagyásos vérzés után az első rendes mensim 36 napra jött meg! :( Még csak most kezdtünk el próbálkozni,tehát nem vagyok kétségbe esve,csak ha nem áll be a ciklusom,akkor szeretnék majd próbálkozni a teával,mert a gyógyszernél 28 nap volt,így meg sok a 36 nap! :) Köszönöm az érdeklődést! :(
2012. jan. 16. 08:46
13/75 anonim válasza:
nem olvastam végig a hozzászülásokat,de ha még ezt nem irták neked: peteérésig cickafark tea a mi peteérést serkentő,utána palástfű ami segiti a beágyazódást és a baba megtartását. mi is most kezdjük :)
14/75 A kérdező kommentje:
Szia utolsó válaszoló! :) Sok sikert nektek,remélem minden hókusz pókusz nélkül össze jön a baba! :) Én még nem akarom elkezdeni,majd 1-2 hónap múlva,meglátom hogy alakul a ciklusom! :)
2012. jan. 17. 07:21
15/75 anonim válasza:
szia!!mizus veled??van valami fejlemény??írj ha gondolod!!netti!
16/75 A kérdező kommentje:
Szia netti! Velem semmi úgy néz ki az utolsó mensis nap! :) Szombat vasárnap végre együtt tudunk lenni párommal,addig nem is tudunk találkozni! Ez tök gáz! :( Utálom a hülye beosztásunkat! Veled mi a helyzet?
2012. jan. 17. 08:36
17/75 A kérdező kommentje:
Mikor tesztelsz netti?
2012. jan. 17. 08:37
18/75 anonim válasza:
szia!!már szerintem ma nem tesztelek!!ma megyek a dokihoz!!remélem mond valamit!!a hőm fent(amit nem értek)a mellbimbóm ugyan úgy érzékeny!!lehet késni fog azért vannak ezek a tüneteim!!bár nem tudom!!netti!!
19/75 A kérdező kommentje:
Majd írj,mit mondott az orvos,látott-e valamit! :)
2012. jan. 17. 09:26
20/75 anonim válasza:
szia netti! mit mondott a doki? a tünetek nekem babát sejtetnek,nekem már van 2, onnan.. a doki lehet h még nem látja biztosan 31.napon,úgyhogy ne csüggedj ha netán azt mondja nincs baba,mert lehet h csak nem látszik!! én 35 napon teszteltem,és 8.héten mentem dokihoz akkor már szivhang is van
drukkolok!!
mi most kezdtük a 3.-at :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!