Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokan írtok a cickafark, és...

Sokan írtok a cickafark, és palástfű teáról! Hogyan kell ezt alkalmazni? Segít a teherbeesésnél?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
mi se hókuszpókuszoltunk,de minden másnap együtt voltunk, egész hónapban,szex után nem keltem fel,és alápolcoltam a fenekem. sztem ez nem hókuszpókusz,de gyorsit az biztos :) elevitet is szedtem meg a párom is multivitamint. mindkettő rögtön összejött. sok szerencsét!!!! a teáknak azért utánanéztem, ha nem jönne olyan simán a 3. mint az előző 2. én sem hőmérőzök vagy ilyenek..
2012. jan. 18. 13:19
 22/75 anonim ***** válasza:
na sziasztok!!tegnap a doki nem látott babát!!azt mondta megfog jönni!!hát mára meg is jött görcsökkel!!ami eléggé kellemetlen és fáj is!!na mindegy!!hála'istennek nem látott cisztát!!majd a ciklus 12,14 napján kell vissza mennem!!majd holnap kérek a páromnak beutalót az urulógiára mert ma nem voltak!!veletek mizus??írjatok!!netti!!
2012. jan. 18. 16:03
 23/75 A kérdező kommentje:
Szia! Hát úgy látom a decemberi "akciók" nem jöttek be! Nem baj,majd most januárban össze hozzuk a babát! Miért megy párod urológiára? Mióta tervezitek a babát?
2012. jan. 19. 06:52
 24/75 anonim ***** válasza:
szia!!mizus veled??szeretném őt is kivizsgáltatni mert 9 éve vagyunk együtt és még nem jött össze a baba!!bár nem is nagyon próbálkoztunk!!élesbe csak 5 hónapja!!és ti??írj ha vagy!!netti!!
2012. jan. 20. 07:19
 25/75 A kérdező kommentje:
Szia netti! Mi még csak december óta próbálkozunk,tehát csak egy sikertelen hónapon vagyunk túl! De úgy döntöttem az első pár hónapban nem foglalkozom vele miért nem jön össze,mert akkor még úgyis nagyon görcsölünk rajta! :D Persze azért fél év után már nekem is gyanús lenne... :) Remélem ez az új év sok szerencsét hoz baba téren neked is,és nekem is,és mindenkinek! :)
2012. jan. 20. 07:58
 26/75 anonim ***** válasza:
hát remélem is,hogy össze fog jönni nektek is meg nekünk is!!bár én bizakodok!!netti!!
2012. jan. 20. 08:14
 27/75 A kérdező kommentje:
Én is nagyon bizakodok! Januárban össze kell,hogy jöjjön,nem szeretnék télen szülni! Utélom a hideget! :D:D:D:D Persze tök mindegy! :D
2012. jan. 20. 08:20
 28/75 anonim ***** válasza:
bocs most egy kicsit megyek!!megyünk a dokihoz!!majd megírom,hogy mi lett!!ha egyáltalán bejutunk!!netti!!
2012. jan. 20. 08:30
 29/75 anonim ***** válasza:
szia!!veled mizus??írj ha vagy!!netti!!
2012. jan. 21. 16:07
 30/75 A kérdező kommentje:

Szia netti! Vagyok,a héten du.leszek itt! :) Mi hétvégén elég erősen dolgoztunk a babán,bár ez csak örömszex volt,nem muszály szex,mert az ovum kb. 2-a körül lesz! :D De hát ki tudja mikor akar a baba megfoganni... :D

Sikerült bejutni nektek a dokihoz? Mit mondott?

2012. jan. 23. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!