Sokan írtok a cickafark, és palástfű teáról! Hogyan kell ezt alkalmazni? Segít a teherbeesésnél?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 21:17
31/75 anonim válasza:
szia!!nekem már elmúlt 4 napja!!de csak 3 napig tartott!!az orvoshoz ha ma úgy jön haza a párom ma megyünk!!én meg a héten kérek időpontot az orvoshoz mert jövő héten kedden kell mennem!!nekem az ovut 5-re tette a gép de szerintem nem akkor lesz!!írj ha vagy!!
32/75 A kérdező kommentje:
Szia Netti! Nekem elvileg 2-án lesz pvum,de majd kiderül,mert azt sem tudom most hány napos lesz a ciklusom! :S Még csak 1x jött meg a gyógyszer abbahagyása óta,és az 36 napos ciklus volt! Ha most is annyi lesz,akkor hónap közepén már tesztelhetek! :) Már nagyon várom! De rohadt messze van még... :(
2012. jan. 24. 16:43
33/75 anonim válasza:
hát én már nem is reménykedek!!ma néztem meg a leletemet és valószínű PCOS vagyok!!csak azt nem értem miért nem mondott semmit a doki meg miért nem küldött további vizsgálatokra meg minek kell visszamennem a ciklus 14.napján!!teljesen megijedtem meg el is keseredtem!!sajnos ez van!!nem tudom hogyan tovább!!elegem van!!egy mezei embernek kell rájönnie,hogy pcos vagyok!!tehát magamról beszélek!!nekem kellet rájönnöm mi bajom van!!érted??netti!!
34/75 A kérdező kommentje:
Hú,drága ez nagyon durva! Katasztrófa a magyar egészségügy! Már ha van egyeltalán olyan! Nekem a pajzsmirigy problámámat sikerült egy év alatt helyre hozni! 2010.októberében derült ki,hogy alul működik! Endokrinológia,időpont január,szedjen jódot,jöjjön vissza áprilisban! Még rosszabb eredmény... nem fogadnak,mert nincs hely! Júniusig próbálkoztam,de még mindig csak várólista... Aztán elegem lett,mert ugye addig nem lehetett baba sem,elmentem magánorvoshoz! 8000.- Kaptam gyógyszert,beszélgettünk,szánt rám időt... Most mentem vissza nem rég kontrollra,6000.-,pontosan novemberben,és most normális szinten vagyok! Tehát az sztk-ban akár fel is fordulhatok... Arról nem is beszélve,hogy egy ultrahangra 10 hónap a várakozási idő... Most neked hogyan tovább? Mi lesz?
2012. jan. 24. 17:46
35/75 anonim válasza:
hát nem is tudom mi lesz!!sokkot kaptam egy kicsit!!most szembesültem vele és azt se tudom mit kellene tenni!!én itt hallottam először erről a betegségről!!bár jól vagyok tehát tünetek az vannak ha jól belegondolok de nem vészes!!én nem is gondoltam,hogy ezek összefüggésbe vannak!!érted??nem igazán vagyok még tapasztalt ilyen téren!!évekig nem jártam dokihoz mert semmi bajom se volt!!
36/75 A kérdező kommentje:
Mi pontosan ez a PCOS dolog? Nagy vonalakban oké,de részleteznéd,hogy ez mitől van,milyen kezelés kell,meg ilyenek? Bár lehetne tudni,hogy mi váltja ki... :( Én is sokkot kaptam volna! :(
2012. jan. 24. 17:58
37/75 anonim válasza:
még én se nagyon tudom!!valami olyasmi,hogy a petefészekebe tele van cisztával vagyis nem tud megrepedni és folyadék van benne!!ha jól tudom!!remélem nem írtam hülyeséget!!peteérészavar meddőséget okoz!!sok tünete van!!de ha érdekel itt van leírva
remélem jó a link!!
38/75 A kérdező kommentje:
Ez nagyon gáz! :( Akkor mielőbb doki! Jajj,úgy sajnálom! :( De biztos hamar rendbe tudják hozni neked,hogy sikerüljön a baba!
2012. jan. 24. 20:52
39/75 anonim válasza:
szia!!mizus veled??én még minimum 6 hónapot maximum 1 évet várok a babára aztán feladom!!nem fogok ezzel a témával foglalkozni!!semmi értelme!!legalább 6 hónap kell míg rendbe jövök!!de ez a maximum!!írj ha vagy!!
40/75 A kérdező kommentje:
Szerintem ne várj a babára,ne görcsölj rá,csak egyszerűen ne védekezzetek,ne számolj ovut,ne hőmérőzz,csak legyetek együtt,ha van kedvetek! :) Ha jönni akar,jönni fog,hidd el! Lehet simán ki tudod hordani,nem lesz semmi baj,ha most teherbe esel! Mi ma is dolgoztunk rajta,pedig nem volt ovum,az még a héten kizárt! :) Viszont jövőhéten kell ovunak lennie,akkor meg nem is tudunk együtt lenni! Vagyis nagyon úgy néz ki! :(
2012. jan. 25. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!