Sokan írtok a cickafark, és palástfű teáról! Hogyan kell ezt alkalmazni? Segít a teherbeesésnél?
ezt most kaptam válaszul arra h szabad-e a palástfű tea:
Kismamáknak TILOS gyógynövényteák fogyasztása az első 12 hétben, mert számos ismeretlen hatású anyagot tartalmazhatnak.
én ittam cickafarkot 16.napig,most a palástfűt már nem merem...
Szia!
Hát én most vagyok a 23. napon! Múlthéten volt p.é-em,szerdán voltunk együtt,és csütörtökön picit,péntek szombat már erősebben szúrt a hasam,és most kedd szerda megint szúrt,csak most nem egy helyen bal oldalt,hanem feljebb,néha a köldököm alatt közvetlen,néha meg nagyon alul mintha keresztbe teljesen át szúrna! Meg tegnap észre vettem,hogy érzékeny nagyon a mellbimbóm,olyan,mintha égne,ha hozzáérek! Megnyomogattam kicsit a cicm,nem nagyon,csak mint az önvizsgálatnál,és úgy is érzékeny,de csak a bimbó körül! De szerintem csak a hidegtől van,mert nem érzem úgy,hoyg terhes lennék! :( Mindegy,majd jövőhónapban...
szia!!miért adtad fel??nem szabad!!kitartás!!mikorra nem várod??hát én még azt se tudom hol is tartok!!a ciklus 16 napjánál de,hogy volt-e vagy most lesz a pé-m még magam se tudom!!most még nem érzek semmit (legalább is eddig nem éreztem)inkább azt mondanám most lesz a pé-m a napokba!!van hőgörbéd??ha van feltennéd??
hát az enyém most ilyen!!vélemény kellene!!
írj ha vagy!!netti!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!