Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokan írtok a cickafark, és...

Sokan írtok a cickafark, és palástfű teáról! Hogyan kell ezt alkalmazni? Segít a teherbeesésnél?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
szia!!sajnálom,hogy nem fogtok tudni együtt lenni!!kaptam időpontot a dokihoz kedden megyek!!akkor leszek 14 napnál!!most nem tudom,hogy a pco tünetét érzem már 2 hónapja(ez a második hónap)mert érzékeny a mellbimbóm ezt kisebb nagyobb megszakítással érzem!!próbálok nem rá görcsölni de nagyon nehéz!!főleg most már(ha tényleg baj van nálam))így most már tényleg nem tudok másra gondolni!!érted??írj!!
2012. jan. 25. 16:11
 42/75 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nehéz,de próbáld elfoglalni magad! Az önsajnálat nem segít! Sem a kesergés! Menj el sétálj nagyokat pároddal,ülj be egy moziba,étterembe,kajájj egy jót,nézzetek filmet forró kakóval,meg kekszel,menjetek el egy szexi fehérneműt venni,vagy nem tudom,csak érezd jól magad,és ne erről beszélgessetek! Beszéljetek róla egy napot doki után,de többet ne,mert annál rosszabb! Lehet nem is olyan nagy a baj,mint gondolod! :)
2012. jan. 25. 16:34
 43/75 anonim ***** válasza:

ezt most kaptam válaszul arra h szabad-e a palástfű tea:

Kismamáknak TILOS gyógynövényteák fogyasztása az első 12 hétben, mert számos ismeretlen hatású anyagot tartalmazhatnak.

én ittam cickafarkot 16.napig,most a palástfűt már nem merem...

2012. jan. 31. 11:38
 44/75 A kérdező kommentje:
Hát ez jó! :D Inkább nem iszom!
2012. jan. 31. 13:05
 45/75 anonim ***** válasza:
szia!!mizus??hol tartasz a ciklusba??hát nem vagyok pcos!!hurrá!!!van peteérésem ami már jó de hogy mikor lesz tűszőrepedésem azt nem tudom!!bár a folyáson kívül nincs semmi tünetem!!nem fáj még a petefészkem!!írj!!netti!!
2012. febr. 1. 09:36
 46/75 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát én most vagyok a 23. napon! Múlthéten volt p.é-em,szerdán voltunk együtt,és csütörtökön picit,péntek szombat már erősebben szúrt a hasam,és most kedd szerda megint szúrt,csak most nem egy helyen bal oldalt,hanem feljebb,néha a köldököm alatt közvetlen,néha meg nagyon alul mintha keresztbe teljesen át szúrna! Meg tegnap észre vettem,hogy érzékeny nagyon a mellbimbóm,olyan,mintha égne,ha hozzáérek! Megnyomogattam kicsit a cicm,nem nagyon,csak mint az önvizsgálatnál,és úgy is érzékeny,de csak a bimbó körül! De szerintem csak a hidegtől van,mert nem érzem úgy,hoyg terhes lennék! :( Mindegy,majd jövőhónapban...

2012. febr. 2. 07:45
 47/75 anonim ***** válasza:

szia!!miért adtad fel??nem szabad!!kitartás!!mikorra nem várod??hát én még azt se tudom hol is tartok!!a ciklus 16 napjánál de,hogy volt-e vagy most lesz a pé-m még magam se tudom!!most még nem érzek semmit (legalább is eddig nem éreztem)inkább azt mondanám most lesz a pé-m a napokba!!van hőgörbéd??ha van feltennéd??

hát az enyém most ilyen!!vélemény kellene!!

[link]

írj ha vagy!!netti!!

2012. febr. 2. 08:28
 48/75 A kérdező kommentje:
Nem adtam fel,csak nem érzem azt a bizonyos érzést,amit állítólag a nők megéreznek,amikor terhesek! :( Nekem nincs görbém,nem mérem a hőmet! :( De megfogadtam,hogy ha most megjön,akkor mérni fogom! :) Szerintem neked 14én volt p.é-ed,legalábbis úgy néz ki! Általában 28 napos a ciklusod?
2012. febr. 2. 09:26
 49/75 anonim ***** válasza:
nem 28 naposak a ciklusaim!!inkább 32 naposak!!de a doki látott érett petesejtet!!tehát inkább nem most lesz??tiszta hülye vagyok a görbékhez!!
2012. febr. 2. 09:31
 50/75 anonim ***** válasza:
Sziasztok Lányok! Mi újság azóta veletek?:)
2012. febr. 28. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!