Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kötelező jelleggel szexelni?...

Kötelező jelleggel szexelni? Miért?

Figyelt kérdés

Muszáj vagyok írni mert nem értem!

Ne vegye senki lenézésnek meg tényleg semmi bántó szándék nincs bennem, de el nem tudom képzelni hogy konkrétan azért szexeljek csak hogy gyerekem legyen!:S

Rengeteg kérdésben azt olvastam hogy "ekkor meg akkor kell együtt lenni",meg "nem volt kedvem de épp peteérésem volt..." hát hogy őszinte legyek még a kedvem is elment!:S

Bizonyára aki évek óta próbálkozik az csináljon "ütemtervet" ha már másképp nem megy,de az hogy az első perctől kezdve órát nézve: "nah akkor most KELL"!

Szóval nem értem hogy lehet így szexuális életet élni,pláne élvezni is!

A férfinak is elég bántó lehet egy "gyere apa,gyorsan mert peteérésem van" című hancurra invitálás!:S

Nem gondoljátok hogy ha nem lenne ennyire görcsös az együttlét hamarabb összejönne a baba?

Romlott már meg emiatt valakinek kapcsolata,házassága?

Még egyszer leszögezném hogy nem bántásból tettem fel a kérdést,pusztán csak kíváncsi vagyok hogy miért csináljátok ezt!

Köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 11. 09:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Többieknek!

Igen lehet jól időzítve együtt lenni,de nem úgy ahogy a 7-es válaszolóm tökéletesen leírja:

"jaj tegnap volt pé-m, akkor ma már kár is együtt lennünk igaz?"

Nekem ne mondja senki hogy ez a normális ha az ember gyereket szeretne!

Komolyan ki szoktam akadni az ilyen olvasmányokon!

És igen ha egyik hónapban 14. napon nincs kedvem szexelni akkor majd össze jön az a gyerek a másik hónapban!És véleményem szerint nem az az érett szülői hozzáállás hogy már pedig én MOST akarok gyereket (ahogy az egyik válaszoló is írja)!Mi ez?Kiskutya?Most kell azonnal és addig nézem a tenyésztőket még nem találok egyet!

Hát szerintem nem az én gondolkodásommal van problem....

bocsánat ha nyersek a szavaim,de a lényegen nem változtat ha szebben írnám se!

2012. jan. 11. 10:21
 12/17 A kérdező kommentje:

Netti!

Puszi neked is!:)

2012. jan. 11. 10:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, te bizonyára aktív szexuális életet élsz, de hidd el, rengeteg olyan pár van aki mondjuk csak heti egyszer szeretkezik és az mindkét félnek megfelel. Szerintem az ő esetükben teljesen érthető az időzített együttlét.

Mi átlagban heti háromszor vagyunk együtt, de bizony amikor gyereket akartunk, volt hogy középidőben minden nap. Persze ez egyikünknek sem volt megterhelő, mert nem igazán tért el a megszokottól és nem kötelező együttlét volt.

2012. jan. 11. 10:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Amíg vesz. terhesség miatt nem kerültem nyugiba, addig nem is olvasgattam ilyen oldalakat, mint ez.

Megmondom őszintén, felkészületlennek, hovatovább butának éreztem magam (néha még most is), hogy fogalmam sem volt/van egy-két dologról, amiket itt nézegetnek egyes anyuka-várományosok önmagukon.

Nem is voltam soha rágörcsölve a témára, gyakorlatilag elég, ha rámnéz a férjem (heti egyszer-kétszer) és terhes leszek.

Ismerősi körben egyébként van ilyen pasi, akinek már tele volt a hócipője azzal, hogy néha kapott a feleségétől napközben telefont, hogy húzzon haza dugni (bocs), mert peteérése van. Szereti a feleségét, de ezt már nagyon nehezen viselte. Szinte örült, hogy a felesége petevezetékén csomó van és mentek lombikra, így megszabadult a kötelező szextől.

2012. jan. 11. 11:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, van abban valami amit mondasz, de nyilván van az az idő, ami után ha nem sikerül, akkor ezt is figyelembe kell venni. Én mikor elkezdtünk próbálkozni, féltem attól, hogy erre kerül a sor...

Valahol olvastam is, hogy az a jó, ha két naponta vagytok együtt (a párom amúgy orvos, szerinte ez baromság, nem tudom mi az igazság), és gondoltam rá, hogy csökkentsük az együttléteket (mi mindennap összebújtunk, most babával ritkábban). De igazából nem ment, akkor csináltuk, amikor jól esett. A 3. hónapban összejött, hála Istennek.

De el tudom képzelni, hogy hosszú sikertelenség után mindent bevetnék...

Nagyon komplex kérdés ez, pszichés, kapcsolati és nyilván fiziológiás tényezőkkel...

2012. jan. 11. 12:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy nehez es erthetetlen kerdes... :D (bocs a szmajliert). Mi is probalkozunk babaval, figyelem is mikor van peteeresem (pontosabban csak kiszamolom a kozepso 2-3 napot), de igazabol ehhez nem idozitunk, vagy hogy is mondjam. Parom ha tehetne, minden nap szexelne, en kicsit lustabb vagyok, igy 2-3 naponta szoktunk. Annyit "figyelunk" csak, hogy kozepidoben is egyutt legyunk, de ez inkabb utolag "derul ki"... :) Remelem, erthetoen fogalmaztam! Egyebkent szerintem teljesen igazad van az idozitett szexszel kapcsolatban. Es meg annyit, h parom mindig mondja, h akkor lesz baba, ha nem muszajbol csinaljuk, ha jonni akar, ugyis jonni fog, es lehet nem is akkor, amikor "szamitunk ra". Remelem, igaza lesz! Udv!
2012. jan. 12. 21:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerinte az is előfordulhat, hogy a nők itt így kérdeznek rá, de otthon nem így adják elő:)

Szerintem csodálatos lehet abban a tudatban szerelmeskedni, hogy lehet most egy új életet alkottunk... sok idő elteltével biztos megcsömörlik kicsit, dee általában ez helyrerázódik, de láttam már olyat, ahol mire meg sgszületett a baba , összeomlott a kapcsolatuk, váltak

2012. jan. 14. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!