Mertetek szexelni miután kiderült, hogy babát vártok?
Esetleg van olyan, aki egy szeretkezéssel ünnepelte meg, hogy babója lesz?
Kort is írjatok légyszíves!
És ugyanolyan volt a szex mint előtte, vagy valamiben esetleg más?
Ja bocs, a korodat leírod? Köszi!
Szintén korábbi vetélés miatt az elején nem, aztán meg azért nem mert egyszerűen nem ment...nem tudtam "koncentrálni" mikor a baba mozgott...és mindig elkezdett mocorogni, nekem meg totál elvonta a figyelmem...lehet hülyén hangzik, de nekünk úgy nem ment egész terhesség alatt.
27
persze,mért ne mertünk volna? (akinek vetélése volt v veszéjeztetett az más téma én nem voltam)
végig szeretkeztük a terhességet,azona a napo amikorra ki voltam irva be kellett feküdnöm,2napra rá inditottak de utsó este otthon még együtt voltunk és nagyon jó volt,hisz tudtuk h utána 6hétig nem lehet(s kb 5hétig nem is akartam,utána már alig vártuk h lehessen)
26vagyok,8éve a párommal,első baba
Persze! Végig szeretkeztünk a terhesség alatt. Volt pár hét, amikor kicsit vissza kellett fognunk a mennyiséget, de utána a 35. héttől megint nyugodtan csinálhattuk.
24 éves vagyok, 40+2 hetes kismama :)
Az elején egyszer-kétszer még igen,bár akkor is kicsit aggódva, mert volt már két vetélésünk.A pocakom pedig nagyon bekeményedett, nagyon rossz érzés volt.
Utána már egyáltalán nem, főleg amikor már mozgott a kicsi.
Nem csak engem, de a páromat is feszélyezte a dolog.
El se tudtuk volna képzelni, hogy együtt legyünk.
30 éves
És semmi szexuális dolog (petting maszturbálás) nem volt?
A párod hogy viselte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!