Mertetek szexelni miután kiderült, hogy babát vártok?
Esetleg van olyan, aki egy szeretkezéssel ünnepelte meg, hogy babója lesz?
Kort is írjatok légyszíves!
ugya csajok:) egészséges terhességnél nem ártotok neki azzal h szeretkeztek,sőt!!! jól be van csomagolva a pici:)))))
max annyit érez belőle h kellemesen rigatózik. a világ legtermészetesebb dolga a terhesség,nem kell annyira félni tőle. ha nem sexelsz s ezzel feszültebb vagy v akármi azzal többet ártasz neki.
(ha tényleg nincs probléma a terhesség alatt/előtt)
Naná, hogy mertünk. Néha jobb volt, mint előtte. A terhesség alatt sokkal síkosabb vagy belül. Ami nem fáj, az nem árthat, ez az alapszabály. :)))
Akinek orvosilag el van tiltva, annak minden el van tiltva. Nyilván a petting nem, de konkrétan a nőnek nem szabad élveznie, mert az hüvely és méhösszehúzódással jár, és beindíthatja a szülést.
26/N vagyok.
Az első terhességem alatt két éve végig szexeltünk, változó "étvágyam" volt, de alapvetően végig kívántam. A gyerek nem sínylette meg, makkegészséges kópé.
Most 24 hetes terhes vagyok, mivel sajnos a kettő gyerkőc között volt egy vetélésem, az első trimeszterben el voltunk tiltva (egyéb komplikációk is voltak), de nem is kívántam. Egyrészt a hányinger miatt, másrészt valahogy amúgy sem. Most, hogy már nem vagyunk eltiltva és a hányinger is elmúlt, ismét a "lovak közé csaptunk". Nem mondom, annyira intenzíven nem merem csinálni, mint régen, nem "tolatom el magam Afrikáig":) A túl heves szeretkezés nekem terhesen pl. fáj is, szóval a test jelez, ha már sok. Élvezni viszont ritkábban merek, a korábbi napi szinthez képest most megelégszem havi egy-kettővel:) De a harmadik trimeszterben megpróbálom teljesen mellőzni, merthogy beindíthatja a szülést idő előtt, annyit nem ér meg az egész... Az első kisfiamnál is hasonlóan tettem, és nem maradtam le semmiről, gyerekágy után pótoltuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!