Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mertetek szexelni miután...

Mertetek szexelni miután kiderült, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés

Esetleg van olyan, aki egy szeretkezéssel ünnepelte meg, hogy babója lesz?

Kort is írjatok légyszíves!

2011. febr. 22. 19:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ugyan csajok!:) egészséges terhesség esetén nem kell félni,jól be van csomagolva a pici,ártai nem ártotok
2011. febr. 23. 08:28
 12/21 anonim ***** válasza:

ugya csajok:) egészséges terhességnél nem ártotok neki azzal h szeretkeztek,sőt!!! jól be van csomagolva a pici:)))))

max annyit érez belőle h kellemesen rigatózik. a világ legtermészetesebb dolga a terhesség,nem kell annyira félni tőle. ha nem sexelsz s ezzel feszültebb vagy v akármi azzal többet ártasz neki.

(ha tényleg nincs probléma a terhesség alatt/előtt)

2011. febr. 23. 08:31
 13/21 anonim ***** válasza:
bocsi a drága kisfiam nyomott idő elött egy entert:DDD
2011. febr. 23. 08:32
 14/21 Manka68 ***** válasza:
Engem is azonnal eltiltottak, mivel már volt egy vetélésem a 7. hétben.
2011. máj. 19. 17:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Szexelni mertem, már óvatosabb pozíciókban, viszont tiszta szégyen de alig mertem felállni mert féltem hogy kiesik :D Az eszemmel persze tudtam, hogy ő ott be van ágyazódva, meg a méhszáj is zárt, de mégis a frász kerülgetett....meg mikor hánytam és erősen öklendeztem. Hülyeség tudom de ki az akinek semmi irracionális félelme nincs ha terhes? :)
2011. máj. 19. 18:22
 16/21 anonim ***** válasza:
ja bocs 26/N
2011. máj. 19. 18:23
 17/21 anonim ***** válasza:

Naná, hogy mertünk. Néha jobb volt, mint előtte. A terhesség alatt sokkal síkosabb vagy belül. Ami nem fáj, az nem árthat, ez az alapszabály. :)))

Akinek orvosilag el van tiltva, annak minden el van tiltva. Nyilván a petting nem, de konkrétan a nőnek nem szabad élveznie, mert az hüvely és méhösszehúzódással jár, és beindíthatja a szülést.

2011. máj. 19. 19:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem volt már 2 vetélésem, de azt mondta a doki, ha egy terhességgel minden rendben, akkor nem okozhat gondot a szex. Így nem lettünk tiltva. Nem paráztam, így fel sem merült, hogy ez kimaradjon az életünkből.
2011. máj. 19. 22:05
 19/21 krisztivan ***** válasza:
Egy vetélés már volt,ezért amig nem látott doki addig nem.De semmi gond nem volt így az elején minden ment a régiben,valahol a 4-5.hónapban majd megőrűltem olyan sexmániás lettem a végére visszacsökkent mert nagy volt a hasam.34 év,első baba.
2011. máj. 19. 22:37
 20/21 anonim ***** válasza:

26/N vagyok.

Az első terhességem alatt két éve végig szexeltünk, változó "étvágyam" volt, de alapvetően végig kívántam. A gyerek nem sínylette meg, makkegészséges kópé.

Most 24 hetes terhes vagyok, mivel sajnos a kettő gyerkőc között volt egy vetélésem, az első trimeszterben el voltunk tiltva (egyéb komplikációk is voltak), de nem is kívántam. Egyrészt a hányinger miatt, másrészt valahogy amúgy sem. Most, hogy már nem vagyunk eltiltva és a hányinger is elmúlt, ismét a "lovak közé csaptunk". Nem mondom, annyira intenzíven nem merem csinálni, mint régen, nem "tolatom el magam Afrikáig":) A túl heves szeretkezés nekem terhesen pl. fáj is, szóval a test jelez, ha már sok. Élvezni viszont ritkábban merek, a korábbi napi szinthez képest most megelégszem havi egy-kettővel:) De a harmadik trimeszterben megpróbálom teljesen mellőzni, merthogy beindíthatja a szülést idő előtt, annyit nem ér meg az egész... Az első kisfiamnál is hasonlóan tettem, és nem maradtam le semmiről, gyerekágy után pótoltuk:)

2011. máj. 19. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!