Kötelező jelleggel szexelni? Miért?
Muszáj vagyok írni mert nem értem!
Ne vegye senki lenézésnek meg tényleg semmi bántó szándék nincs bennem, de el nem tudom képzelni hogy konkrétan azért szexeljek csak hogy gyerekem legyen!:S
Rengeteg kérdésben azt olvastam hogy "ekkor meg akkor kell együtt lenni",meg "nem volt kedvem de épp peteérésem volt..." hát hogy őszinte legyek még a kedvem is elment!:S
Bizonyára aki évek óta próbálkozik az csináljon "ütemtervet" ha már másképp nem megy,de az hogy az első perctől kezdve órát nézve: "nah akkor most KELL"!
Szóval nem értem hogy lehet így szexuális életet élni,pláne élvezni is!
A férfinak is elég bántó lehet egy "gyere apa,gyorsan mert peteérésem van" című hancurra invitálás!:S
Nem gondoljátok hogy ha nem lenne ennyire görcsös az együttlét hamarabb összejönne a baba?
Romlott már meg emiatt valakinek kapcsolata,házassága?
Még egyszer leszögezném hogy nem bántásból tettem fel a kérdést,pusztán csak kíváncsi vagyok hogy miért csináljátok ezt!
Köszönöm a válaszokat!
Azért nem értem meg a szülőségre mert nem fogok 14. napon szexelni ha nincs kedvem?:)Ez fájt!:)
Hát én nem így képzelem el a szitut!:)
-Anyu,anyu én hogy születtem?
-Kisfiam tudod,anyádnak peteérése volt és apádat magára erőszakolta hogy le ne maradjon rólad!
Igaz,az már túl régimódi hogy:
-Anyu,anyu én hogy születtem?
-Kisfiam tudod,anyu és apu (pl) síelni voltak és egy kis faházban a kandalló előtt.....
És írtam hogy nem arról beszélek aki évek óta "reménytelenül" próbálkozik,hanem arról aki az első perctől kezdve ezt csinálja!.....
Nézd, ha valaki gyereket akar, az áldozatokkal jár. :) Ha meglesz a baba, lesz ennél nagyobb áldozat is.
Ha valakinek nem sürgős, akkor lehet akkor szexelni, amikor kedved van, nem kell figyelni semmire, és lehet, hgoy összejön. Ha viszont sürgősen akarod, akkor TÉNY, hogy lehet segíteni a folyamatot időzítéssel.
Valamit valamiért. Ha nem akarsz mindenáron gyereket, lehet élvezni. Ha mindenáron akarsz és minél hamarabb, akkor lehet, hogy fel kell néha áldozni az élvezetet.
Mindenki maga dönti el, mi a fontosabb.
Én akartam gyereket, és szeretem a szexet a férjemmel. Nálunk nem volt az időpont-nézegetés, mi a vérzés kivételével végigszexeltük a ciklust (átlag heti 5 volt) akkor is amikor 6 év hiábavaló próbálkozás volt a hátunk mögött.
Én sem értem azt, amit a kérdező nem ért. Ha valaki volt meddőségi helyzetben, én voltam, de ez nem hatott ki a szexuális együttléteinkre!
Hogy figyeltem a peteérést? Igen. De nem igazítottuk soha kimondottan ehhez a szexet, mindig volt bennem készenálló kiskatona.
A baba pedig olyan hónapban jött össze, amikor fogalmam nincs mikor volt peteérésem, akkor túl sok minden összejött, épp nem nyákot figyeltem.
Különben mindig le vagyok pontozva amikor elmondom, hogy nem csak bizonyos napokon kell szexelni, de akár 0-ra is le lehetek nyomva, a véleményem akkor is ez, és sajnálom azokat a házaspárokat, ahol a szex egyenlő a babagyártással.
Mindenkinek ment a zöld kéz,mert időt szántatok a kérdésemre és válaszoltatok!
DE A 6-OS,7-es 8-as VÁLASZOLÓKNAK AKKOR ZÖLD KÉZ MINT IDE JERUZSÁLEM!
Most ha tehetném meg is puszilnálak titeket!:) :*
Ugyan eze(ke)n a véleménye(eke)n vagyok és köszönöm nektek hogy értitek a kérdésem lényegét!
Tökéletesen megfogalmaztátok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!