Több gyermekes anyukák a gyermekek között mennyi a korkülömbség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma töltöttem a 22.et, van egy 26hós fiunk a férjemmel, de a legnagyobb ajándék az lenne ha februárban összehoznánk egy kistesót így a férjem és a "2" gyerkőcnek is novemberben lenne a szülinapja. Annyira vágyom egy kislányra, szerintem úgy a jó, ha kevés korkülömbség van a 2 gyermek között, mivela nővérem és köztem van 1év 10hónap és együtt nőhettünk föl,szoros a kapcsolatunk.De a férjem várni szeretne még vele kb 2évet az szerintem sok:S. De mostanában úgy veszem észre ha pl. felhozom a témát nem annyira ellenkezik már. Nálatok hogy volt?? Egyik barátnőm említette valamelyik nap, hogy miért nem csinálom úgy hogy mikor peteérésem van akkor szóljak neki, hogy most nem kell védekezni, mert nem lesz belőle baba(mert mi akkor nem védekezünk ha 2-3 napom van mesesig és menses után még 2napig, 3éve így szoktuk és nem lett sose belőle baba), de én úgy vagyok vele, nem szeretnék vele kitolni én nem ilyen vagyok, azt szeretném ha tervezett baba lenne.2012. jan. 10. 11:35
41/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyos vagy! :) Megfogadom a tanácsod!!:)
2012. jan. 26. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!