Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több gyermekes anyukák a...

Több gyermekes anyukák a gyermekek között mennyi a korkülömbség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma töltöttem a 22.et, van egy 26hós fiunk a férjemmel, de a legnagyobb ajándék az lenne ha februárban összehoznánk egy kistesót így a férjem és a "2" gyerkőcnek is novemberben lenne a szülinapja. Annyira vágyom egy kislányra, szerintem úgy a jó, ha kevés korkülömbség van a 2 gyermek között, mivela nővérem és köztem van 1év 10hónap és együtt nőhettünk föl,szoros a kapcsolatunk.De a férjem várni szeretne még vele kb 2évet az szerintem sok:S. De mostanában úgy veszem észre ha pl. felhozom a témát nem annyira ellenkezik már. Nálatok hogy volt?? Egyik barátnőm említette valamelyik nap, hogy miért nem csinálom úgy hogy mikor peteérésem van akkor szóljak neki, hogy most nem kell védekezni, mert nem lesz belőle baba(mert mi akkor nem védekezünk ha 2-3 napom van mesesig és menses után még 2napig, 3éve így szoktuk és nem lett sose belőle baba), de én úgy vagyok vele, nem szeretnék vele kitolni én nem ilyen vagyok, azt szeretném ha tervezett baba lenne.
2012. jan. 10. 11:35
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Az én lányom áprilisban lesz 6 éves és most jött össze a baba megint/tervezett/ 5hetes3 napos vagyok:) Remélem nem lesz gond velük:)
2012. jan. 11. 12:37
 32/41 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Úgy néz ki kezdi a párom meggondolni magát gyerkőc ügyben. Reggel vmilyen módon nem akart védekezni, ez szerintem már jó jel!! :) ciklus 13.napján vagyok, remélem sikerül! :)
2012. jan. 14. 16:48
 33/41 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Ez már nagy szó! Tényleg átgondolta a párod a dolgot, szerintem...

Ma vagy a 13. napon, a fickók még 2-3 napig életképesek... Talán... :)

2012. jan. 14. 18:13
 34/41 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó hír, remélem összejön a babó!
2012. jan. 14. 18:30
 35/41 A kérdező kommentje:
hát szerintem azért nincs veszve, mert tegnap este és ma is ovu fájdalmam volt :)de hát majd kiderül, az se baj, ha jöv.hónapban sikerülne :D.Tegnap előtt beszéltünk erről a témáról és akkor mondta, hogy szeretne babát,de várjunk még egy kicsit. Azóta fel sem hoztam a témát, reggel pedig mikor történt az aktus "ki sem akart szállni". De rá se mertem kérdezni :)) Meglepődtem. Köszönöm szépen mindenkinek!!! :) Azért veszek hétfőn tesztet,elraktározom hátha nem várt napján már mutat vmit:) Boldog lennék!! :)
2012. jan. 14. 19:48
 36/41 anonim ***** válasza:
lányom 2,fiam 4,és most próbálkozunk a 3.-al :)
2012. jan. 15. 23:20
 37/41 anonim ***** válasza:

Mi vártunk még a két gyerek között. Körülbelül 30 hós volt, amikor eldöntöttük, hogy jöhet a kistesó. Sajnos azonban nem jön, már 1 éve. A gyerkőc mindjárt 4 éves, a pocaklakó meg még sehol.

Szerintem mindenképpen beszéljétek meg. Nálunk is közös döntés volt, hogy nem akarunk azonnal kistesót. Nálunk mondjuk inkább az anyagiak domináltak ebben a döntésben, de akkor is jobb, hogy közös döntés volt.

2012. jan. 16. 06:38
 38/41 anonim ***** válasza:

21 hónap van a lányom és a ikerfiaim között, így is terveztük a tesót, aztán ketten lettek :-)

Három gyereket terveztünk, de most nagyon sokat beszülgetünk még egy babáról, igazából már 99% hogy lesz, a férjem már akár most nekilátna, de még kicsit a másik három, (3 éves múlt a lányom, 17 hósak az ikrek), én úgy szeretném hogy már a nagyok legalább fél napra ovisak legyenek, mire a kicsi megszületik. És még egy vágyam (biztosan sokan kinevetnek, de már gyerekkorom óta ez) hogy karácsonykor pocakos legyek, olyan pici, de már rugdosós babás pocakos a fa alatt. És ez egyszer sem adatott meg még. Szóval én olyan jövő május környékén szeretnék próbálkozni először, és kb utána év febr-márc körül szülni. :-) Remélem a Jóisten olvassa a soraimat és a gondolataimat! :-)

2012. jan. 16. 08:05
 39/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy megosztottátok tapasztalatitokat, tanácsaitokat.Kedves utolsó Szívből kívánom neked, hogy sikerüljön az álmod!
2012. jan. 16. 09:51
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerekünk van,27 hónap van az első és a második között,a második és harmadik között pedig 26.Két gyereket terveztünk kis korkülönbséggel,ahogy elhatároztuk,h jöhet a második,szinte rögtön össze is jött:) Így lett a kislányunk után egy kisfiunk is,aztán becsúszott a harmadik baba is,akit természetesen ugyanolyan örömmel fogadtunk,és hála az égnek,nem hallgattunk a károgókra,sem azokra,akik azt mondták,vetessük el.Neki meg kellett születnie!:)

Szerintem felejtesd el,amit a barátnőd javasolt,butaság lenne! Nem szabad egy babának úgy születnie,hogy nem akarják!Ha a férjed,még várna egy kicsit,akkor légy türelemmel,és élvezd ki,h van még egy kis időd pihenni!:) a következő években úgy is állandóan egy kis pihenésre fogsz vágyni:D Fiatal vagy még,van időd!

2012. jan. 26. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!