Több gyermekes anyukák a gyermekek között mennyi a korkülömbség?
Gratulálok! Ez már nagy szó! Tényleg átgondolta a párod a dolgot, szerintem...
Ma vagy a 13. napon, a fickók még 2-3 napig életképesek... Talán... :)
Mi vártunk még a két gyerek között. Körülbelül 30 hós volt, amikor eldöntöttük, hogy jöhet a kistesó. Sajnos azonban nem jön, már 1 éve. A gyerkőc mindjárt 4 éves, a pocaklakó meg még sehol.
Szerintem mindenképpen beszéljétek meg. Nálunk is közös döntés volt, hogy nem akarunk azonnal kistesót. Nálunk mondjuk inkább az anyagiak domináltak ebben a döntésben, de akkor is jobb, hogy közös döntés volt.
21 hónap van a lányom és a ikerfiaim között, így is terveztük a tesót, aztán ketten lettek :-)
Három gyereket terveztünk, de most nagyon sokat beszülgetünk még egy babáról, igazából már 99% hogy lesz, a férjem már akár most nekilátna, de még kicsit a másik három, (3 éves múlt a lányom, 17 hósak az ikrek), én úgy szeretném hogy már a nagyok legalább fél napra ovisak legyenek, mire a kicsi megszületik. És még egy vágyam (biztosan sokan kinevetnek, de már gyerekkorom óta ez) hogy karácsonykor pocakos legyek, olyan pici, de már rugdosós babás pocakos a fa alatt. És ez egyszer sem adatott meg még. Szóval én olyan jövő május környékén szeretnék próbálkozni először, és kb utána év febr-márc körül szülni. :-) Remélem a Jóisten olvassa a soraimat és a gondolataimat! :-)
3 gyerekünk van,27 hónap van az első és a második között,a második és harmadik között pedig 26.Két gyereket terveztünk kis korkülönbséggel,ahogy elhatároztuk,h jöhet a második,szinte rögtön össze is jött:) Így lett a kislányunk után egy kisfiunk is,aztán becsúszott a harmadik baba is,akit természetesen ugyanolyan örömmel fogadtunk,és hála az égnek,nem hallgattunk a károgókra,sem azokra,akik azt mondták,vetessük el.Neki meg kellett születnie!:)
Szerintem felejtesd el,amit a barátnőd javasolt,butaság lenne! Nem szabad egy babának úgy születnie,hogy nem akarják!Ha a férjed,még várna egy kicsit,akkor légy türelemmel,és élvezd ki,h van még egy kis időd pihenni!:) a következő években úgy is állandóan egy kis pihenésre fogsz vágyni:D Fiatal vagy még,van időd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!