Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két gyermekes anyukák, ti...

Két gyermekes anyukák, ti éreztétek a második babánál is azt az " anya lettem " érzést?

Figyelt kérdés

én az elsőt éreztem, de most nem tudom, jelek vannak de az a nem vagyok egyedül érzés most nincs

azért nincs mert már anya vagyok?

2009. szept. 20. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most éreztem csak igazán:)

Talán most teljesedtem ki anyaként,mert már nincsenek bennem kételyek.

Az elsőnél még sokat aggódtam,bepánikoltam ,ha beteg lett.

Most ki tudom élvezni teljesen,hogy itthon vagyok a babával,és mindenben rutinosabb lettem.

Biztos sokat számít az is,hogy az első babával hol anyóséknál,hol az én szüleimnél laktunk,most pedig csak mi vagyunk négyen a CSALÁD!

Senki nem szól bele,hogy hogyan nevelem őket,mit kapnak enni stb.,és az sem mellékes,hogy nemsokára 30 éves vagyok,így már másképp látok dolgokat:)

2009. szept. 20. 22:18
 2/8 A kérdező kommentje:

úgy értem hogy amikor megfogant a pocakodban

akkor érezted megint hogy anya vagy?

vagy csak amikor a teszt mutatta?

2009. szept. 21. 08:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a múlt hónapban már az együttlét után 2 nappal mondtam, hogy ez tuti baba. Úgy is volt csak sajna elment. Most újra késik, most nem érzek semmit, de bizom benne, hogy mégis ott van. Amúgy a 3. bébi lenne. :-)
2009. szept. 21. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Bocsi,akkor félreértettelek:)

Így nem éreztem:)

2009. szept. 21. 20:06
 5/8 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

van baba ?

tudsz már valamit?

u abban a cipőben járunk

2009. szept. 24. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Köszi kérdésed, de még nem tudom. Keddi teszt -, holnap újra csinálok. Vegyesek az érzéseim, ennyi késés után, de lehet csak azért, mert nagyon szeretném. Néha azt érzem ott van, néha, hogy nem.

Veled mi van? :-)

2009. szept. 25. 14:01
 7/8 A kérdező kommentje:

nekem megjött:)

de most nagyon csalódott vagyok lehet hogy kicsit pihentetjük a dolgot:(

2009. szept. 26. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem még mindig nem jött meg de tegnap megint - lett a tesztem. Ebből már nem lesz baba, tudom, érzem, hogy nincs.
2009. szept. 27. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!