Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éreztetek már olyat, hogy...

Éreztetek már olyat, hogy "szörnyű anya vagyok"?

Figyelt kérdés
Ma este 2 órán át altattam a 4 hónapos kicsi lányomat, mire végre elaludt. Másfél óra után megfogtam és az arcába mondtam: Miért nem alszol? Rá haragudtam, pedig semmiről nem tehet. Szörnyű anyának érzem magam...
2009. dec. 7. 22:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%

én nem azt szokam mondani hogy szörnyű anya vagyok hanem hogy:

ezt most nem csináltam jol

vagy ezt nem igy kellett volna.

mindenki hibázik de ettől nem szörnyű anya.

2009. dec. 7. 22:18
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Igen, rendszeresen. Különösen ha alvásról és evésről van szó. Mert olyankor sokszor feszül eddig a húr. Ja meg öltözztetésnél, de ott már elég csúnyán néznem és mély leveőt vennem, és már hallom is: jaj anya ne csináld, már itt is vagyok.
2009. dec. 8. 00:12
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Én mostanában érzem ezt.A pici 19 hós lesz és a pocaklakó 11 hetes.Mindig is szerettünk volna kistesót,ez volt az álmom.De amióta tudom,hogy megfogant,teljesen bezizzültem.Eddig mindig türelmes voltam,szinte egyszer sem akadtam ki.(két évet vártunk a fiamra).Most meg folyton morgok,türelmetlen vagyok!És arra gondolok,hogy tényleg kell a másik baba?Remélem a hormonok teszik ezt nálam!

De különben attól senki nem rossz anya,hogy 1-2xkiakad!

Ez mindenkivel előfordul,a legfontosabb a türelem!

2009. dec. 8. 08:38
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Én nem egyszer kiabáltam is vele, ez még szőrnyűbb, sűrűn elszakad a cérna,legtöbbször a kaja miatt, állandóan ki kell öntenem,ezért nagyon haragszok.Egyszer még a pelust is hozzávágtam,azóta is szörnyen érzem magam,ha rágondolok.Nem értem,hogy tudok egy babára haragudni:(Úgy érzem sokszor nem vagyok anyának való...
2009. dec. 8. 09:47
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
9.47-es, ne gondolj mar ilyeneket, hogy nem vagy anyanak valo! Egyszer en is a halozsakjanal fogva vettem ki a babamat a kisagybol, miutan letettem s mindig felebredt 5 perc mulva. Ez hajnali 3-kor tortent. A kovetkezo pillanatban rettenetesen sajnaltam, foleg mert abbahagyta a nyoszorgest, es csak nezett ram a hatalmas szurke szemeivel, mintha azt mondta volna: dehat en csak egy kisfiu vagyok! Meg sirtam is! Azota egyszer sem vesztettem el a turelmemet, mindig erre az egy esetre gondolok.
2009. dec. 8. 23:15
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
Velem is megesik, hogy türelmetlen vagyok vele, mert más miatt bosszankodok. Ilyenkor én is kicsit hirtelen fogom meg. Nagyon ritkán van, de nagyon szégyellem magam és utána napokig nem győzöm csókolgatni.
2009. dec. 10. 13:54
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Jó, hogy kiírtad ezt a kérdést, mert pont ma gondoltam erre. Azt mondtam, hogy rossz anya vagyok, pedig van egy 2 és fél éves kislányom és egy 26 hetes pocaklakóm. Iszonyú rossz volt ma a lányom, folyamatosan azt hallottam, hogy "nem" bármit kértem. Reggeli öltöztetéssel kezdődött és egész délelőtt folytatta, pedig egy csomó helyre kellett menni, ráadásul busszal. A buszon, amikor lecsesztem egy nő azt mondta, hogy biztos van valami baja, csak meg kell kérdezni tőle. Erre elbőgtem magam. Nagyon szeretem, de egyszerűen néha meg kell rázni, hogy felfogja, hogy nem mehet minden úgy, ahogy Ő akarja. Utána nagyon rossz, de reálisan kell gondolkozni.
2009. dec. 10. 13:59
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én pici fiam egyszer szopi közben nagyon rúgkapált, és jól megrúgta a császársebemet, és rászóltam kicsit megemelt hangon, hogy ne csináld már, és szegénykém elkezdett sírni, azt még én is sírtam, nagyon megbántam, én is szörnyű anyának éreztem magam. :(
2009. dec. 10. 14:11
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is rettenetesen szőrnyű anyának érzem magam. a kisfiam másfél éves és annyira akaratos, hogy néha kész idegbetegnek érzem magam mellette. Ráadásul 3 hónap múlva itt a kistesó. Mindig azon jár az eszem mit fogok csinálni két kisgyerekkel, ha már egyel se bírok. Épp tegnap borultam ki, mikor elaludt este bőgtem mint egy gyerek..
2009. dec. 10. 14:15
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

Délutáni altatásná szokott elpattanni a cérna:( Eddig kétszer kiabáltam vele, akkor más sírásra váltott, én meg elkezdtem dadusolni, közben a fejemben az kattogott, hogy tiszta hülye vagyok, hiszen kisbabó még, és nem segítek neki, csak megríkatom jobban.

Azóta próbálok nem úgy gondolni rá, mint egy bőgőgépre(hülye fogzás:()

2009. dec. 10. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!