Éreztetek már olyat, hogy "szörnyű anya vagyok"?
Figyelt kérdés
Ma este 2 órán át altattam a 4 hónapos kicsi lányomat, mire végre elaludt. Másfél óra után megfogtam és az arcába mondtam: Miért nem alszol? Rá haragudtam, pedig semmiről nem tehet. Szörnyű anyának érzem magam...2009. dec. 7. 22:11
21/21 anonim válasza:
szerintem azért érzed így (különben nem) mert felesleges dolgon bosszantod magad: ha nem álmos nem fog aludni.
Nálunk is van hogy este 8-9 körül van a fekvés, de nem akar aludni. Olyankor kimegyünk még a nappaliba és hát elkuruttyol még magának. Jókat röhögök rajta :) Aztán ha látom hogy már offon van, bemegyünk és egyből szunya. Meg ha ideges vagy azt érzi rajtad és tuti hogy nem fog aludni.Lényeg a lényeg próbálj mindig nyugodt maradni na meg ha az ember magából indul ki ha neked kéne akkor aludni amikor nem vagy álmos.....:)
Egyébként már éreztem én is "olyat" amikor nem voltam elég türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!