Ma este 2 órán át altattam a 4 hónapos kicsi lányomat, mire végre elaludt. Másfél óra után megfogtam és az arcába mondtam: Miért nem alszol? Rá haragudtam, pedig semmiről nem tehet. Szörnyű anyának érzem magam...
hát,nekem is volt már,hogy azt mondtam:sírjál csak,attól biztos jobb lesz. olyan lelkiismeretem volt utána...igyekszem odafigyelni azért,hogy ne rajta csattanjon ha én vagyok fáradt vagy ilyesmi...de nem vagy rossz anya,ne félj! :)
2009. dec. 10. 14:23
12/21 anonim válasza:
lelkiismeretfurdalást akartam irni,és 6hós a kisfiam.
2009. dec. 10. 14:26
13/21 anonim válasza:
13 hós, de néha tisztára kifordul magából. Nem játszik velem csak csimpaszkodik a lábamba, hogy cipeljem, vegyek fel, egy ideig bírom, de mikor már nem enged öltözni és idegesen leültetem a földre hatalmas orditásba kezd és méginkább csimpaszkodik. Vagyis csak jól felidegesitjük egymast, szabályosan ijedt a kis arca, fél tőlem ilyenkor az tuti, én is magamtól, hogy mitől tudok igy felidegesedni, hogy tudok egy ekkora gyerekre haragudni és húzni, hogy csakazértsem veszem fel, ő pedig már piros, annyira ordít.... Na ez a szörnyű! A babád még kicsi, ennél sokkal-sokkal nehezebb dolgok lesznek, minthogy nem alszik el, mikor te ugy érzed,hogy kéne.
2009. dec. 10. 14:33
14/21 anonim válasza:
A barátnőm soha nem mérges a lánáyára, minden időt együtt töltenek, ő a szeme fénye. na és a férj hol marad? Másik barátnőm szintén ez a típus, majdnem ráment a házasságuk, a fia pedig neveletlen és önző lett. Hát, én be szoktam pipulni. MIkor kiköpi az ételt. Elönt a méreg. És amikor nem hallja amit mondok. Pedig ez utóbbiról nem tehet, ha egyszer nem hallja mert nagyon játszik, akkor nem hallja. De azért tízszer kérdezni és egyszer sem választ kapni... Párszor régebben rá is csaptam a kezére, de észrevettem, hogy az egyetlen amit elérek vele az, hogy ő is csapkodni kezd időnként, szóval ilyet többet nem teszek. Már egy jó ideje nem, és azóta ő is szerencsésen leszokott róla. Szerintem akkor lennénk rossz anyák, ha nem nevelnénk a gyerekeinket hanem tálcán hordoznánk őket, midnent kedvükre tennénk. A gyerek nem a tulajdonunk, mi sem az gyerek tulajdonai vagyunk, az a feladatunk, hogy az életben boldogságot elérni képes felnőttekké neveljük őket szeretetben.
2009. dec. 10. 15:08
15/21 anonim válasza:
Szia!
Őszintén, igen, éreztem már. Sajnos eléggé türelmetlen egy nőszemély vagyok, amit persze kontrollálni tudok a picimnél, hiszen ő a mindenem, imádom!!! Ennek ellenére éjjelente nekem is előfordul, hogy felmegy a pumpa, és idegesen kelek ki az ágyból hozzá, az ágyánál én is megkérdezem, hogy miért nem alszol? MIntha tudna válaszlni... És persze ideges vagyok, de rámnéz, és elmúlik minden haragom:).
2009. dec. 10. 15:13
16/21 anonim válasza:
Igen, én is éreztem már, szégyellem, de többször is! Én a hangomat emeltem fel már nem egyszer Vele szemben, most meg már, hogy nagyobb (másfél éves) egyszerűen azonnal bánom is meg, annyira kis érzékeny, rögtön görbül a kis szája, na akkor már össze vissza puszilgatom. Én is sokszor próbálok arra gondolni, hogy a gyerkőc nem tehet semmiről és hogy nagyon szomorú lesz a kis lelke, ha látja, hogy haragszom rá, úgyhogy ezzel el is hessegetem a haragot.
2009. dec. 10. 15:59
17/21 anonim válasza:
igen már nálam is volt,hogy hiszizett és megkérdeztem hogy mért hsztizel nekem 8 hós, és megis ráztam. na de nem erősen csak kicsit. De nekem is lelkiismeretem lett.
2009. dec. 10. 16:48
18/21 anonim válasza:
Igen én is éreztem már eddig többször is de igazán kétszer(most 8 és fél hós)de utána miután megtörtént hogy felemeltem a hangom meg rá haragudtam meg még mi minden...hát utána iszonyat rossz volt fel is tettem itt kérdést de aztán megnyugodtam és próbálok türelmes lenni hát nem mindig sikerül...szóval mindenkivel előfordul.Aki azt mondja nem az hazudik.
2009. dec. 10. 17:14
19/21 anonim válasza:
Én ezt először pár hete éreztem, nagyon erősen. A kislányom nem jó evő és az én napom állandóan az evése körül mozog.
Nem nagyon akarta megenni a főzeléket, csak ímmel-ámmal. Erőlettem... Addig, míg kihányta. Utáltam magam érte és azóta visszafogtam magam. Nem csinálok ügyet az evésből, bár nehéz megállnom, de mindig eszembe jut ez az eset. Elég vékonyka. (Vagy csak szerintem? :S)
2009. dec. 10. 17:44
20/21 anonim válasza:
És még hányszor lesz ilyen, amikor meg kell, h kérdezd magadtól, h ennyire szörnyű vagyok? Van egy 8 éves fiam, és tudod, nap mint nap felbosszant a hülyeségeivel, a visszafeleseléseivel, gunyos megjegyzéseive.......és a 14 hónapos lányom ehhez képest semmi. Rajta már csak nevetek, amikor kiköpi a kaját, amikor kiönti az innivalót, amikor ugy ugyrál, rugkapál, mikor cserélném a pelenkát, amikor ellóg, mikor öltöztetném.......szóval csak lazán. A java még ezut jön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!