Néha úgy érzem rossz anya vagyok, és a kisfiam jobbat érdemelne! Éreztétek már Ti is így?
szerencsére nem..
Mindig gondolni kell arra,h mit érezhet az Ő kis Lelke,mindig,minden helyzetben.Ha megpóbáljuk beleélni magunkat ,h milyen lehet ilyen kicsikén ebben a nagy ismeretlen világban mindent megérteni ...nagy feladat..
És hidd el,TE VAGY A LEGJOBB Anyukája a gyermekednek:-)
Aranyosak vagytok! Most amúgy is kicsit érzékenyebb vagyok a pocaklakó miatt, illetve az árvíz is megkeseríti a mindennapokat, bár mi még a szerencsésebbek közé tartozunk! Imádom a kisfiam (tegnap volt 2 éves), el sem tudom képzelni az életem nélküle, és elolvadok, amikor rámnéz, és azt mondja szeretlek anya. De hihetetlen eleven mostanában, igyekszem a lehető legtürelmesebb lenni, de azt hiszem az elmúlt napokban valahogy mindenki feszültebb, és ezt ő is megérzi! :-(
Szép napot Nektek! :-)
szia. :)
21 éves lány vagyok, sok közöm az anyasághoz nincsen, max annyi, hogy nekem is van anyukám :D de ha érdekel az ilyensmi, ajánlhatok 1 nagyon jó könyvet: Bruno Bettelheim: Az elég jó szülő
meg Vekerdi Tamás-tól ugyanebben a témában sokat lehet olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!