Néha úgy érzem rossz anya vagyok, és a kisfiam jobbat érdemelne! Éreztétek már Ti is így?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 10:46
11/14 anonim válasza:
Vekerdy Tamás. így írják helyesen. :) én mindenképp nagyon ajánlom
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :-) Sok könyvet olvastam, pusztán kíváncsiságból, és érdeklődésből, inkább magyart, mint külföldieket! :-) Vekerdy-t megnézem majd, de mivel minden szülő és gyerek más, egy könyv nyilván csak ötleteket adhat! :-)
Sajnálom, hogy Anyukáddal nem jó a kapcsolatod, számomra ez nagyon szomorú és elképzelhetetlen! Remélem, egyszer talán rendeződik a viszonyotok! :-)
2010. jún. 15. 08:29
13/14 anonim válasza:
Tökéletes anya nincs, mint ahogy senki sem tökéletes.
Az "elég jó anya" pont elég a gyereknek.
Tölts vele sok időt, és próbálj ráhangolódni. De kell néha egy kis kikapcsolás is, ha rá tudod bízni vkire, törődj magaddal is néha. Mindkettőtöknek jobb lesz így.
Nem könnyű anyának lenni, a legtöbbünknek vannak ilyen gondolatai néha.
14/14 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy más is érez néha így! :-) Sokat játszunk, és szeretgetjük egymást, illetve próbálunk harmonikus légkört biztosítani neki :-) Szerencsére a családommal páratlan a kapcsolatom, és szívesen elvállalják, ha úgy alakul! :-)
2010. jún. 16. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!