Több gyermekes anyukák a gyermekek között mennyi a korkülömbség?
10 hónapos a kislányom és 5 hetes terhes vagyok, tehát kb 17 hónapos lesz a lánykám ha jön a kistesó! Mi így akartuk, sőt részünkről még korábban is jöhetett volna! Az én férjem talán még jobban akarta mint én:)
Szerintem beszéld meg nyíltan a pároddal, hozz fel érveket a második babavállalás mellett, biztosan meg fogja érteni. Mi is sokat beszéltünk erről a férjemmel, hogy hogyan lenne jó, mit csináljunk.
Sok sikert!
Szia!
Nálunk ahogy a kisfiam betöltötte az 1 évet, terveztük a másodikat. De nem jött össze. Sokáig. Nem tudtuk, miért, míg végül másfél év után kiderült, mi a probléma. Végül a diagnózis után 1 évvel sikerült összehoznunk a babát 4 sikertelen inszemináció után, spontán. A héten töltöm a 11 hetet. A két gyerek közt így bö 4 év lesz. Annyiból jó, hogy el tudok menni a vizsgálatokra, míg a fiam oviban van (a férjem külföldön dolgozik). Nem lenne kire hagyni, ha nem lenne ovis.
Nálunk a férjem eröltette jobban már az elsö babát is, de nem szültem volna fiatalon, ha ö nem lenne 8 évvel idösebb nálam.
Szóval augusztus elejére vagyok kiírva, de a férjem ma már azt mondta, hogy majd az összel már próbálkozhatunk.... Nekem az egy kicsit korai lenne...
Egy egészséges párkapcsolatban mindent meg lehet beszélni és megmérgezné a kapcsolatotokat, ha "átvágnád+, még akkoris, ha nem jönne rá a turpisságra.
De észérvnek felhozhatnád, hogy a két gyermek közt úgysem tudsz elmenni dolgozni, akkor miért nem lehetne pont 3 év a két gyerek közt, akkor nem szakadna meg a gyes hónapokra, évekre.
Mire a nagyobb elkezdi az ovit, addigra babázhatnátok....
Szerintem ne ess ugy teherbe ahogy a baratnod ajanlotta. Az nem szep dolog, egyutt kell elhatarozni magatokat.
Nekunk nyaron volt 2 eves a fiunk es en akkor mondtam mar a ferjemnek,hogy johetne a teso. De O meg azt mondta,hogy varjunk.
Azota eltelt fel ev es az uj evet ugy kezdtuk,hogy O mondta,hogy johet a teso.
Ha elsore sikerul akkor 3 ev es 3 honap lesz koztuk.
De ez igy jo is mert kulfoldon elunk es nincs segitsegem. Igy mar a fiunk eleg nagy es onallo lesz mire a teso megszuletik.
Köszi, örülünk nagyon!
Szerintem ha most leülsz vele megbeszélni a dolgot, akkor ö is elmondja a véleményéet, meg te is. Aztán hagyni kell ülepedni a dolgot, mert ha emlegeted, akkor annál tovább fogja húzni a dolgot. Én azt vettem észre, hogy a férfiak ilyenek. (Én például utálom, h a férjem cigizik, mindig baszogattam, de ö annál többet szívott. Amikor meg nem szóltam, megpróbálta letenni, de sajna nem sikerült:(
Bele fog menni!
10+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!