Csatlakoztok? Ki nem várja január 28. -ára?
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 12:38
41/46 A kérdező kommentje:
2nap múlva clearblue :-)
2012. jan. 21. 18:46
42/46 A kérdező kommentje:
Csajok?! Sehol semmi? Senkinél semmi? Hm...
2012. jan. 22. 15:15
43/46 anonim válasza:
Szia Kerdezo!
Nem akarlak elkedvteleniteni de en igy jartam a Clearblueval.
Ez az en kerdesem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
44/46 A kérdező kommentje:
Szia Kedves utolsó válaszoló.
Amikor az első babámat vártam a 10.dpo pozitívat mutatott a clearblue,azért gondoltam hogy talán a másodiknál is azt veszek. Ma vagyok a 10.dpo-n,de most még várok. Az első babóm elsőre megfogant,a kistesó várat magára. Ez a 3.hónap,habár többnek tűnik. Majd kiderül.:-)
2012. jan. 23. 19:14
45/46 anonim válasza:
Kedves Kerdezo, mi ujsag van veled?
46/46 anonim válasza:
Sziasztok! én vagyok a legelső válaszoló.Bocs de eddig nem volt időm sem meg energiám sem írni.A helyzetem a következő.Én hála istennek pozitivat teszteltem,amit szívből kívánok nektek is.Csak az az elszomorító,hogy begyulladt a torkom.Most meg félek nehogy baja legyen a babának.A kérdezőnek,és a többieknek mielőbbi babásodást kívánok :)Üdv a 17-re nem váró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!