Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csatlakoztok? Ki nem várja...

Csatlakoztok? Ki nem várja január 28. -ára?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 12:38
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én nem várom 16.-ra. Alhasi szurka még mindig van, a melleim ma kezdtek bedurranni, tegnap óta elég komoly megjön érzésem van. Nem győzök szaladgálni a wc-re. Várok még 2 napot és ha addig nem érkezik meg a nem várt vendég tesztelek!

Szurkolok mindenkinek!

2012. jan. 16. 22:06
 22/46 anonim ***** válasza:
Bocs, nem vártam 16.-ra, ugye mára!
2012. jan. 16. 22:09
 23/46 anonim ***** válasza:

huu nem is tudom elkepzelni,h birod ki ,hogy ne tesztelj!!! :D

sok sikert neked is :D

2012. jan. 16. 22:10
 24/46 anonim ***** válasza:
Muszáj várnom! Előző hónapban elpazaroltam 3 tesztet feleslegesen!!! Addig is, amíg nem jön meg van 1 sugallatnyi remény! Negatív tesztet látni nagyon elkeserítő élmény! Még elég furcsa dolog nálam az is, hogy mindig iszom, főleg vizet. Nem vagyok nagy ivós! Remélem nem csak bebeszélem magamnak a tüneteket! :(
2012. jan. 16. 22:23
 25/46 A kérdező kommentje:
Megy a drukk mindenkinek. Én ugy érzem lekéstük. 13.-Ig 2naponta együtt voltunk. Viszont 15.-Én éreztem az ovus szurkálást és kivcsi folyásom volt. Amugy nem szokott lenni. A féerjem viszont már dolgozik,-ott alvos helyen:|- és igy sztem lekéstem. Az hogy a 13.ai együttlétböl maradt-e vmi a 15.ei ovura kicsi az esély. Majd kiderül.
2012. jan. 17. 12:18
 26/46 anonim ***** válasza:

szerintem emiatt ne szomorodj el!

vannak meg csodak!!!

legalabbis szerintem :D

en nem varom 20-ra

2012. jan. 17. 18:09
 27/46 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én nem vártam tegnapra. Még mindig semmi, de nem fűzök nagy reményeket a ma reggeli hőm után. Csökkent 1 tizedet, így nem hinném, hogy baba lenne! :(

2012. jan. 17. 19:45
 28/46 anonim ***** válasza:

Reggel csináltam tesztet...szép erős negatív lett!!!! Augusztusban hagytam abba a gyógyszert, eddig percre pontosan 28 napra jött meg!Próbálok még mindig reménykedni, hogy hamarosan összejön! 2 hete voltam dokinál, azt mondta ne aggódjak! Amennyire lehet, nem teszem, bár 4 hónap próba után azért már nem vagyok olyan nyugodt! Persze tudom, hogy kell adni magunknak 1 évet, de mint tudjuk , benne lenni nehezebb, mint mondani....

De azért szurkolok nektek!

16.-ai voltam!

2012. jan. 18. 08:29
 29/46 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

En nem varom 22.-re (de inkabb 21-re mert 26-27 naposak a ciklusaim).

Ma reggel kivancsisagbol ellottem egy tesztet es egyertelmu pozitiv lett :)

Majd kesobb ha tudok teszek fel kepet.

Persze csak akkor fogom elhinni ha tenyleg nem jon meg a hetvegen a teszt pedig erosebb lesz.

2012. jan. 18. 15:10
 30/46 A kérdező kommentje:

Gratulálok a pozitív teszthez! remélem hogy nem jön meg!!!! várjuk a képet)))

Nekem még sokat kell várnom mire tesztelhetek)) tényleg képet hogy lehet felrakni ide? Felteszem a képfeltöltőre és utána belinkelem? így?

2012. jan. 18. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!