Csatlakoztok? Ki nem várja január 28. -ára?
Sziasztok! Én nem várom 16.-ra. Alhasi szurka még mindig van, a melleim ma kezdtek bedurranni, tegnap óta elég komoly megjön érzésem van. Nem győzök szaladgálni a wc-re. Várok még 2 napot és ha addig nem érkezik meg a nem várt vendég tesztelek!
Szurkolok mindenkinek!
huu nem is tudom elkepzelni,h birod ki ,hogy ne tesztelj!!! :D
sok sikert neked is :D
szerintem emiatt ne szomorodj el!
vannak meg csodak!!!
legalabbis szerintem :D
en nem varom 20-ra
Sziasztok!
Én nem vártam tegnapra. Még mindig semmi, de nem fűzök nagy reményeket a ma reggeli hőm után. Csökkent 1 tizedet, így nem hinném, hogy baba lenne! :(
Reggel csináltam tesztet...szép erős negatív lett!!!! Augusztusban hagytam abba a gyógyszert, eddig percre pontosan 28 napra jött meg!Próbálok még mindig reménykedni, hogy hamarosan összejön! 2 hete voltam dokinál, azt mondta ne aggódjak! Amennyire lehet, nem teszem, bár 4 hónap próba után azért már nem vagyok olyan nyugodt! Persze tudom, hogy kell adni magunknak 1 évet, de mint tudjuk , benne lenni nehezebb, mint mondani....
De azért szurkolok nektek!
16.-ai voltam!
Sziasztok Csajok!
En nem varom 22.-re (de inkabb 21-re mert 26-27 naposak a ciklusaim).
Ma reggel kivancsisagbol ellottem egy tesztet es egyertelmu pozitiv lett :)
Majd kesobb ha tudok teszek fel kepet.
Persze csak akkor fogom elhinni ha tenyleg nem jon meg a hetvegen a teszt pedig erosebb lesz.
Gratulálok a pozitív teszthez! remélem hogy nem jön meg!!!! várjuk a képet)))
Nekem még sokat kell várnom mire tesztelhetek)) tényleg képet hogy lehet felrakni ide? Felteszem a képfeltöltőre és utána belinkelem? így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!