Csatlakoztok? Ki nem várja január 28. -ára?
en vagyok,aki 20-ra nem varja!
hat en szerintem nem fogok tesztelni,ugy erzem,h meg fog jonni!
mensi elott mindig siros a hangulatom es pillanatokon belul elont a mereg!
ez ma mind jelentkezett nalam,igy nem is remenykedek!
a hasszurka,enyhe hanyinger es szedules meg mindig meg van!talan kicsit erosebb lett a folyasom,bar ez mensi elott is jelentkezik nalam!!!
hat sok sikert mindenkinek! aztan varjuk a kepeket :D
Sziasztok!
Tudom,hogy igertem kepet de sajna meg nem jott ossze.
Az ok: a fenykepezo gep nem tudja lefotozni ugy,hogy jol latszon egy elkenodott kep lesz belole. Pedig a lakas minden reszebe probaltam mar.
A ferjem mobilja viszont szep kepeket csinal, viszont valamiert nem tudtuk ratenni a computerre. Ma ismet megprobaljuk mert az en mobilommal is csinaltam kepeket de nem olyan jokat mint a paromeval...
Tok kesz vagyok ettol az egesztol.
Pedig ma reggel ismet teszteltem es sokkal erosebb lett mint a tegnapi.
Sziasztok!
Nalam ugy szokott lenni szinte mindig,hogy mielott megjonne elotte kb.2 nappal feszulnek a melleim,a hasam nem szokott fajni. Most meg van meg par napom a nemvartig,es a mellem faj,vmit ugy faj a hasam mint kb a mensim 2napjan. Szoval faj,de gyogyszert nem vennek be ra. Mondjuk a derekam ma beallt, a gyerkocom tettem be a kocsiba es ugy maradtam. Lehet az sugarzik at,mint ahogy a labaimba is kisugarzik. Remelem jobb lesz.
Veletek mizujs?
en vagyok,aki holnapra nem varja!
tegnap meg azt irtam,h meg fog jonni,de mar most tudom,h megint csak kesni fog es nem baba van a dologban!
tesztet nem csinaltam,bar furdal a kivancsisag,de elbizni sem akarom magam!huh teljesen meg vagyok zavarodva!
a hormonok teljesen kicsinalna,neha azt se tudom,hogy minek orulnek a legjobban!!!
utolso vagyok!
lehet szombaton csinalok egy tesztet,mert a parom delelott dolgoznia kell! igy titokban csinalhatom meg,mert eddig mindegyik tesztelesnel az ajto elott tiprodott :)
nem akarom elkeseriteni
Kedves Kerdezo!
Szerintem ne idegeskedj, nem ismerem azt a fajdalomcsillapitot de nem hiszem,hogy ennyi hatassal lenne a babara.
En is szedtem be ma gyogyszert mert mar napok ota faj a fogam. Ma jartam fogorvosnal de vegulis nem csinalt semmit mert erzestelenitest kellett volna adjon es azt mondta inkabb kerdezzem meg az orvosomat. De irt fel olyan fajdalom csillapitot amit terhesek is szedhetnek.
Persze csak olyankor fogok belole beszedni ha mar nagyon nem birom a fajdalmat.
Mikor a fiamat vartam nem kaveztam, nem szedtem gyogyszert sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!