Csatlakoztok? Ki nem várja január 28. -ára?
Kedves 20.-ra nem varo!:)
Tegnap este nekem is menzis fajasom lett es ez ma is folytatodik.
Azt hittem csak bekepzelem de akkor lehetseges.
En vagyok az aki 22.-re nem varja.
en vagyok aki 20-ra nem varja!
nem tervezem,h elobb tesztelek!
valahogy nem is akarom elsietni a dolgot,de teny es valo ,hogy begorcsolget a hasam,foleg ha fekszem!
remelem ez jot jelent :D
sok szerencset nektek is :D
Sziasztok! Mizujs veletek?
Nekem ma van az ovum! A kiskatonák már várják a petécském, de ma még megy egy sereg biztos ami biztos!
Drukk mindenkinek ! :D
Drukk neked is kerdezo!
En vagyok a 22.-re nem varo. Meg 9 nap. Nem akarok elobb tesztelni.
Meg mindig menzis erzesem van de en mar nem tudom mitol. Mar arra is gondoltam,hogy biztos felfaztam de nem hiszem,erre mindig figyeltem.
en vagyok aki 20-ra nem varja!
nekem megmaradt a hasszurka es most parosult melle iszonyatos fejfajas es eros hanyinger!!!
szerintem beteg leszek :(
en vagyok ,aki 20-ra nem varja!
hasszurka neha neha,mellbimbom erzekeny,es puffadok!apos valamelyik nap diszno bensosegeket fozott,attol elkapott a hanyinger :) de ezt nem tekintenem jelnek :)
mondjuk a mensim is ilyen tunetekkel jelentkezik,ugyhogy szerintem nekem meg fog jonni!!!
En nem varom 22.-re meg mindig menzis fajasom van.
Ezenkivul puffast vagyok.
Es faj a derekam.
De ez mind a menzi jele is lehet.
De remelem,hogy nem az!
de jo,akkor nem csak en vagyok egyedul ezzel!!!
hat en is nagyon remelem,h pentektol mar valamelyik nap pozitivat tesztelhetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!