Első babát váró kismamák, hány évesek vagytok most? Hány hónap próbálkozás után jött össze a baba?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 11:25
11/19 anonim válasza:
És minden kismamának boldog és NYUGODT 9 hónapot!
12/19 anonim válasza:
24 vagyok, 25 leszek,mikor szülök.első próbálkozásra összejött.
13/19 anonim válasza:
27 vagyok és 2 éve próbálkozunk,de még nem jön a pici:(első lenne..
14/19 anonim válasza:
23-at töltöttem decemberben, fél éve próbálkozunk és még sajnos nem akar jönni a baba. Lassan elkeseredek, félek és nem értem, hogy miért történik ez pont velünk. Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
15/19 anonim válasza:
28 vagyok,7.hónapban sikerült.
10+5hkm
16/19 Xandra823 válasza:
Most töltöttem a 20at, és 6 hetes a kisbabám... nekünk jó fél év volt mire összejött, de februárban teherbe estem, és elhalt tehesség miatt, abortuszra küldtek... abortusz után viszont azonnal várandós lettem, és most van egy egészséges, gyönyörű kisbabánk!
17/19 anonim válasza:
23 es mar 6 honapja probalkozunk... Mar szinte konnyek szoknek a szemembe mikor babakat latok. :((((
18/19 anonim válasza:
Kedves utolsó, azért ilyen fiatalon ne keseredj el, sikerülni fog, csak kicsit engedd el a dolgot, ne csak ezzel törődj, ne a babákat nézd, csak szeresd a férjed, nekem is így sikerült! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!