Törvényszerű, hogy beágyazódáskor vérzés, vagy barnázás jelentkezzen?
Szia Netti!
Sajnálom,hogy negatív lett a teszted!!!!!Borzalmasan kiborító érzés!!!:(
Nem hiszem,hogy ciszta!!!!!!!!!Inkább csak késik.
Mitszólnál ha tartanánk a kapcsolatot továbbra is?Akár itt,akár privát e-mailben?
Puszi Évi!
sziasztok csajok!!
évi:bár negatív a teszt de még mindig fent a hőm!!és a mellbimbó érzékenység meg van(legalább is reggel nagyon éreztem)és most is úgy érzem mint ha megnőtt volna!!meg van duzzadva!!
kedves válaszoló:én nem azt mondom,hogy rá kell görcsölni a baba projektre de a hőgörbe szerintem sokat segít!!kb 5 hónapja mérem a hőm de még mai napig se tudom értékelni!!majd írd meg mi lett az eredmény!!addig is megy a drukk!!netti!!
A (többek között)a 63.válaszoló vagyok.Netti,tudom,hogy nem írtad,hogy görcsöljek rá.Azért nem nem "foglalkozom" semmivel(ovu,hőgörbe)mert már van 2 gyerekem,40 éves leszek,és abszolút ajándéknak tekintjük,ha jön még egy baba.Ám nem akarjuk megerőszakolni a természetet,ezért bízzuk az égiekre.Én is NAGYON DRUKKOLOK Neked.Majd írok.
Kedves kérdező:Bocs az OFF-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!