Törvényszerű, hogy beágyazódáskor vérzés, vagy barnázás jelentkezzen?
Szia Netti!!!
Ma is 36.9!:)De igazán a holnapi nap miatt izgulok,mert holnap nem kellene megjönnie és már most parázok a reggeltől!Nehogy leessen a hőm...aztán ha nem esik le a hőm a holnapután reggeltől tartok.
Igazából tüneteket nemnagyon tudok mondani mert minden menses előtt érzékenyek a melleim...ennek már nem "dőlök be".Egyetlen dolog ami furcsa volt az a petefészek szurkálás a 7 és a 10.dpo-n.
Én vasárnap,vagy hétfőn,ha addig nem jön meg!
Nagyon drukkolok neked!!!
Hétfőn szerintem már biztosra megmutatja a teszt mi is a helyzet!!!REMÉLJUK A LEGJOBBAKAT!
Na...holnapra fel!Reggel vagy leesik a hőm...vagy nem...
Jó éjszakát Netti!
Évi
Szi Netti!!!!
Ezt a reggelt megúsztam!!!:)Fent maradt a hőm!!!A mellérzékenység nálam is folyamatosan jelen van,és fehér mirígyek jelentek meg a mellbimbómon.De ez lehet az egyik hormontól is... a nevét nem tudom.Még mindíg nagyon óvatos vagyok,nem élem bele magam.Én is tűkön ülök ahogy te is!De vasárnapig vagy hétfőig kibírom...nehezen.Neked van görbéd???
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!