Szerintetek normális 6. dpo tól egyfolytába 37-fok a hőm, most tartok a 11. dpo-nál. Nem megy se le, se fel. és 3 napja barnázgatok. Iszom a palástfű teát, lehet az állította igy be?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 11:23
21/33 A kérdező kommentje:
Itt vagyok lányok, semmi gond, nyugodtan beszéljétek meg, nem zavar, legfeljebb én is közbeszólok...ha jön a párom, mert ugye én nem értek hozzá, felrakjuk a ciklus.hu.-s görbémet..kinézetre nekem nagyon tetszetős....
2012. jan. 5. 15:41
22/33 anonim válasza:
oké!!várjuk!!de különben nagyon egyszerű felrakni!!van alul egy link kattints rá felugrik egy másik oldal és ott van!!aztán kattints rá vagyis menj rá és hagy rajta az ujjad (olyan lesz mintha mozgatnád vagyis tudod mozgatni)és emeld át az ilyen ablakba!!
23/33 anonim válasza:
görbés vagyok:)van a diagrammod alatt egy link jobb egérgomb parancsikon másolás és ide pedig jobb egérgomb beillesztés:)
24/33 anonim válasza:
kérdező!!a palástfűt meddig szoktad inni!!vagyis amikor tudod,hogy meg fog jönni??vagy hogyan kell!!én most kezdtem inni!!
görbés:te mikor akarsz újra tesztelni??
25/33 anonim válasza:
szerintem holnapután ha addig is fent marad a hőm:)
27/33 A kérdező kommentje:
Nahh, itt a diagram, köszi a segítséget..
2012. jan. 5. 17:25
28/33 A kérdező kommentje:
A palástfű teát kb 2 hónapja iszogatom, de csak az ovu után, minden nap este egy csészényit..a barnázgatásra jó, helyre rakja..de idő kell neki.
2012. jan. 5. 17:27
29/33 anonim válasza:
nagyon megy a drukk!!eddig akinek drukkoltam sikerült!!
30/33 anonim válasza:
görbés vagyok!Ngyon zsép a görbéd,esélyes :)mikorra nem várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!