Szerintetek normális 6. dpo tól egyfolytába 37-fok a hőm, most tartok a 11. dpo-nál. Nem megy se le, se fel. és 3 napja barnázgatok. Iszom a palástfű teát, lehet az állította igy be?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 11:23
11/33 anonim válasza:
15-16 pdo.nál járok,mert 20 21-én lehetett az ovum Clostit szedek és nagyon éreztem..tojcsi nyák ovus fájdalom.görbés voltam
12/33 anonim válasza:
akkor nem akkor volt az ovud amikor bejelölte!!igaz??én is éreztem görcsöket meg nagyon szúrt a petefészkem de én 1-jétől 3-ig éreztem meg feszített a hasam!!1-jén és 3 -án voltunk együtt!!ezek az ovu jelei??
13/33 anonim válasza:
amit írtam tünetként ovu jelei??úgy értettem!!mikorra nem várod??nagyon babás görbe!!nem teszteltél még??
14/33 anonim válasza:
Nem jól húzta be !nem értem miért akkorra húzta a rendszerem de majd kiderül:),szerintem igen akkor lehetet az ovud és ha együtt is voltatok ,akkor van esély:))) mi is együtt voltunk pont 20 21 én és onnaptól 2 naponta hát a luteális szakaszom az 14 15 nap volt az utolsó 3 hónapba azokon a napokon már le esett és megis jött.Most ha nézem 15-16 napon járok ovutól de még bármi lehet ha holan is magas lesz veszek tesztet és holnapután megcsinálom:)görbés voltam
15/33 anonim válasza:
én már rég teszteltem volna helyedbe!!ki se bírtam volna!!a tüsző repedés miatt eset kétszer a hőd 20,21-én vagy miért??megy a nagy drukk!!
16/33 anonim válasza:
na azért felrakom a görbémet de semmit ne fogsz látni semmit!!
17/33 anonim válasza:
teszteltem már olyan 2 napja de az negatív lett.lehet hamar volt még :)igen elkébzelhető hogy tüszőrepedés volt, mert 20-án este éreztem,hogy elönt valami nyúlós nyák(azelőtti nap nem volunk együtt szóval más nem lehetett:)))))és másnap ment le.Lehet 21 e hajnalában volt meg az ovum,de nem biztos :)majd kiderül és megirom hogy mi lett a tesztem eredménye puszi.
18/33 anonim válasza:
Bocsi kedves kérdező,hogy itt társalgunk a te kérdésednél:))de remélem csatlakozol :)görbés voltam
20/33 anonim válasza:
hát igen a kérdező meg eltűnt!!hol vagy??netti!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!