A cickafark tea/palástfű tea rendszeres ivásával mennyi idő alatt áll be a normális ciklus?
szerintem ennek is kell legalább három hónap
én most vagyok a második hónapnál de sajna semmilyen változást nem tapasztalok legfejjebb annyit h jóval hamarabb fog megjönni pedig 28 naposak a ciklusaim lehet h velem van a probléma és nem a teával
remélem neked szerencséd lesz
Szia. Hát igen, lerövidíti a ciklust, nekem viszont ez kellett. Nekem már az első hónapban 45 napból 35 napot csinált, majd beállt a rendszeres ivás mellett 29-33 napra. Amikor legutóbb meghozta 29 napra, következő hónapban úgy gondoltam, nem iszom. Nem is jött meg, csak 45 napra...
Szóval most ismét iszom. Nekem -úgy gondolom- beváltak. Kb. 1,5 éve próbálkozunk, és fél éve, mikor legintenzívebben ittam a teákat, akkor lett 2 db pozitív tesztem, bár meg is jött utána...:-( De biztos vagyok benne, hogy a teák hatása benne volt a pozitív tesztben!!!
Szóval pár hónap kell neki, de akár már az első ciklusban is megérezheted a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!