Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A cickafark tea/palástfű tea...

A cickafark tea/palástfű tea rendszeres ivásával mennyi idő alatt áll be a normális ciklus?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, ezért kezdtem el inni ezeket. Ki, mennyi ideig itta a teákat, mire rendszeressé és normálissá vált a ciklusa?
2009. jún. 10. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem ennek is kell legalább három hónap

én most vagyok a második hónapnál de sajna semmilyen változást nem tapasztalok legfejjebb annyit h jóval hamarabb fog megjönni pedig 28 naposak a ciklusaim lehet h velem van a probléma és nem a teával

remélem neked szerencséd lesz

2009. jún. 10. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia ! Én 1 hónapig ittam 4 nappal elorébb hozta a menzeszem lerovidult a ciklus mindjárt 4 nappal. Vigyázni kell a teákkal ha sokat iszol árthat is mert bezavarja a ciklusod. Megvan hogy milyen adagban kell inni. Osztogénra a cickafark progeszteronra a palástfu van hatással és hát fel is boríthatja a szintet. Én is most hozom vissza magam mastodynonnal. Viszont amit tapasztaltam hogy a teáktol jóval tobb lett a nyálkahártya.
2009. jún. 10. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia. Hát igen, lerövidíti a ciklust, nekem viszont ez kellett. Nekem már az első hónapban 45 napból 35 napot csinált, majd beállt a rendszeres ivás mellett 29-33 napra. Amikor legutóbb meghozta 29 napra, következő hónapban úgy gondoltam, nem iszom. Nem is jött meg, csak 45 napra...

Szóval most ismét iszom. Nekem -úgy gondolom- beváltak. Kb. 1,5 éve próbálkozunk, és fél éve, mikor legintenzívebben ittam a teákat, akkor lett 2 db pozitív tesztem, bár meg is jött utána...:-( De biztos vagyok benne, hogy a teák hatása benne volt a pozitív tesztben!!!

Szóval pár hónap kell neki, de akár már az első ciklusban is megérezheted a hatását.

2009. jún. 10. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!