A melleimből, ha megnyomom, átlátszó vagy fehér folyadék jön ki. Orvosom szerint ez normális/ nem vagyok terhes/. Szerintetek?
nem normális dolog. nekem is jön tejem még de én gyereket szültem bár 16 hónapja , s még egy pici még mindig akad.
Hormonális a dolog vagy bizony terhes vagy! keress másik orvost
Második vagyok: TIPIKUSAN a prolaktin-túltengés tüneteit mutatod. Menj családorvoshoz, és kérj beutalót endokrinológiára!
Tudod, hogy a prolaktin megemelkedett szintje gátol a teherbeesésben, akár úgy, hogy nem ágyazódik be, akár úgy, hogy elveszíted a babát?
Újra második: nekem eleinte az tűnt fel, hogy fájnak a melleim. Aztán egy nap megnyomtam, és úgy jött eleinte színtelen, később befehéredett. A kivizsgálás folyamata hosszadalmas, pár hetes, mert a ciklus különböző napjain mérnek hormonszinteket (többet is, nem csak PRL-t, legalábbis nekem mértek).
Akik itt írták, hogy esetleg terhesség miatt... nem, kizárt, terhesség alatt kb félidőben kezd termelődni előtej.
szerintem is!!már rég ki kellet volna vizsgálnia alaposan!!
1.voltam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!