Ti megtennetek e egy pasival akit imadtok, o is szeret benneteket, csak tul gyava a nosuleshez, hogy"veletlenul"teherbeestek?
Szia!
En megertem,hogy a korod miatt nem varhatsz es nagyon szeretnel babat. Uljetek le es beszeljetek meg,hogy ez van,te lassan kifutsz az idobol. ha ezutan se szeretne akkor szerintem hagyd es ne eroltesd. Vagy orulj a mar meglevo gyerekednek es belenyugodsz vagy kilepsz ebbol a kapcsolatbol.
En megertem,hogy nem akarsz mar valtani. Valoszinu ha mar lenne gyerekem es a parommal minden szep es jo lenne(csak az,hogy nem akar gyereket) akkor en se lepnek ki ebbol a kapcsolatbol.
Nalunk az a helyzet,hogy nyaron lett 2 eves a fiunk. En akkor mondtam a ferjemnek,hogy szeretnek kistesot neki. O meg meg nem akart. En megertettem, nem eroltettem. Aztan ebbe a honapba mar O nem akart vedekezni. O benne szuletett meg ez a dontes,nem kenyszeritettem ra.
Utolso valaszolo vagyok.
Meg a nosulessel kapcsolatba jut eszembe,hogy azt vegleg nem lehet eroltetni.
Mi keresztenyek vagyunk, nalunk egyertelmu volt,hogy elobb eskuvo aztan baba de manapsag ez mar nem szamit.
En kivartam mire a parom felesegul kert, se celzast se semmit nem tettem arra,hogy felesegul kellene vennie (persze titokban vagytam ra de nem is sokat kellett varnom a lanykeresre)
Ha az O ertekrendjebe nem fontos a hazassag nem is biztos,hogy felesegul fog kerni. Manapsag mindenki ugy gondolja,hogy eg papir csak az egesz ami nem kell a boldogsaghoz ( en nem igy gondolom de nem vetem meg azt aki nem igy gondolja).
Jah es a tesom gyakorlatilag "kikenyszeritette" ,hogy gyurut kapjon. Eleg ciki volt. Allandoan celozgatott ra,nem birta kivarni. Mar en beszeltem vele ,hogy ettol mennyire megijednek a pasik ne csinalja mar ezt. De mivel O az idosebb es ekkor mar en ferjnel voltam ezert O sem akart lemaradni.
Azota hazasok mar, a pasi elvette de ugy latom,hogy "cserebe" a pasi az "ur a haznal". A noverem teljesen megvaltozott, nem tartja a kapcsolatot a szuleinkkel(akik ezt nagyon nehezen viselik) es a testvereivel (velunk) aztan meg annyira sem.
Neheziti a helyzetet,hogy kulfoldon elnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!