Ti megtennetek e egy pasival akit imadtok, o is szeret benneteket, csak tul gyava a nosuleshez, hogy"veletlenul"teherbeestek?
A válasz határozott NEM!
Ha utána otthagy, akkor a gyerek issza meg a levét.
Egyetlen pasit sem lehet megfogni gyerekkel!
Ha "véletlenül" teherbeesel, kikényszeríted a házasságot, de csalni fog életed végéig, mert ment volna, csak te jól magahoz láncoltad egy gyerekkel, akkor az kinek lesz jó és akkor végre belátnád, hogy ez nem megoldás?!
Ha alapvető dolgokban nem értetek egyet, akkor nem szabad gyereket vállalni. Amíg te ezt, ő azt szeretné, addig a gyerek nem hogy könnyítene a dolgon, hanem inkább még nehezebb helyzetbe hozna titeket. Hiába nagy boldogság egy gyerek, a felelősség még nagyobb, és ha nem vagytok egy véleményen, akkor ez szerintem még inkább tönkretenne titeket.
Szóval nem, nem tennék ilyet egy pasival sem, de magamat sem akarnám ilyen helyztebe hozni.
Nem. A gyerek két ember felelőssége.
Ha a férfi nem akar gyereket, de te "véletlenül" terhes leszel, lehet elhagy, de lehet fél év múlva hagy el, vagy csal meg, mert magadhoz akarod láncolni és becsaptad.
Ne kényszerítsd, 1 év múlva vesd fel újra a témát, lehet akkor már máshogyan látja a dolgokat. Menyi ideje vagytok együtt?
Mi 6,5 éve voltunk együtt amikor elvett feleségül, rá 1 évre született meg a lányunk. Amúgy a gyerekhez nem kell a papír.
Sajnálom hogy így van:( Nekem is egyik barátnőm inkább kicsúszott a gyerekvállalásból mert a hapsi nem akart babát...Ezt mondjuk én elég rossznak tartom, mert akkor legyen benne annyi hogy lépjen le, hagy keressen a nő mást akitől lehet még gyereke na de ez nem tartozik ide bocsi az offért.
Szóval nem, nem csinálnék ilyet, mert oka van amiért nem akar gyereket. Én anyukám is megkapta fateromtól 20 év házasság után hogy ő nem is akart gyereket csak bele lett kényszerítve, el is váltak. Szóval szerintem nem jó ötlet.:(
keress olyan férfit ki beválalná.. szorit az időd.
igy más a lánynak a fekvése szokták mondani
mig a férfiaknak akár 90 évesen is tud nemzeni
érdemes akkor dülöre jutnotok, ha akar mikor akar, ha nem akar miért nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!