Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti megtennetek e egy pasival...

Ti megtennetek e egy pasival akit imadtok, o is szeret benneteket, csak tul gyava a nosuleshez, hogy"veletlenul"teherbeestek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 15:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy gyerek se kell ahhoz, hogy házasság legyen. A gyerekvállalásnak akkor jön el az ideje, ha mindkét fél akarja. ha nem így van, akkor könnyen meglehet, hogy a kapcsolat látja a kárát.
2012. jan. 4. 15:43
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

A válasz határozott NEM!

Ha utána otthagy, akkor a gyerek issza meg a levét.

Egyetlen pasit sem lehet megfogni gyerekkel!

Ha "véletlenül" teherbeesel, kikényszeríted a házasságot, de csalni fog életed végéig, mert ment volna, csak te jól magahoz láncoltad egy gyerekkel, akkor az kinek lesz jó és akkor végre belátnád, hogy ez nem megoldás?!

2012. jan. 4. 15:49
 13/28 anonim ***** válasza:

Ha alapvető dolgokban nem értetek egyet, akkor nem szabad gyereket vállalni. Amíg te ezt, ő azt szeretné, addig a gyerek nem hogy könnyítene a dolgon, hanem inkább még nehezebb helyzetbe hozna titeket. Hiába nagy boldogság egy gyerek, a felelősség még nagyobb, és ha nem vagytok egy véleményen, akkor ez szerintem még inkább tönkretenne titeket.

Szóval nem, nem tennék ilyet egy pasival sem, de magamat sem akarnám ilyen helyztebe hozni.

2012. jan. 4. 15:52
 14/28 A kérdező kommentje:
kosz a valaszokat!
2012. jan. 4. 16:01
 15/28 anonim ***** válasza:

Nem. A gyerek két ember felelőssége.

Ha a férfi nem akar gyereket, de te "véletlenül" terhes leszel, lehet elhagy, de lehet fél év múlva hagy el, vagy csal meg, mert magadhoz akarod láncolni és becsaptad.

Ne kényszerítsd, 1 év múlva vesd fel újra a témát, lehet akkor már máshogyan látja a dolgokat. Menyi ideje vagytok együtt?

Mi 6,5 éve voltunk együtt amikor elvett feleségül, rá 1 évre született meg a lányunk. Amúgy a gyerekhez nem kell a papír.

2012. jan. 4. 16:10
 16/28 A kérdező kommentje:
1 eve vagyunk egyutt.mindkettonknek a masodik kapcsolata,az ido szorit,mert 39 eves vagyok!
2012. jan. 4. 16:16
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom hogy így van:( Nekem is egyik barátnőm inkább kicsúszott a gyerekvállalásból mert a hapsi nem akart babát...Ezt mondjuk én elég rossznak tartom, mert akkor legyen benne annyi hogy lépjen le, hagy keressen a nő mást akitől lehet még gyereke na de ez nem tartozik ide bocsi az offért.

Szóval nem, nem csinálnék ilyet, mert oka van amiért nem akar gyereket. Én anyukám is megkapta fateromtól 20 év házasság után hogy ő nem is akart gyereket csak bele lett kényszerítve, el is váltak. Szóval szerintem nem jó ötlet.:(

2012. jan. 4. 16:22
 18/28 anonim ***** válasza:
Akkor már értem, beszéljétek át még egyszer hátha az segít. Neked van már gyereked, vagy az első lenne?
2012. jan. 4. 16:23
 19/28 anonim ***** válasza:

keress olyan férfit ki beválalná.. szorit az időd.

igy más a lánynak a fekvése szokták mondani

mig a férfiaknak akár 90 évesen is tud nemzeni

érdemes akkor dülöre jutnotok, ha akar mikor akar, ha nem akar miért nem akar.

2012. jan. 4. 16:26
 20/28 A kérdező kommentje:
konnyu azt mondani,hogy keress masikat aki akar gyereket!szeretjuk egymast a tenyeren hordoz,mindenben(ezen kivul)tokeletes az osszahang koztunk..nem hagynam el senkiert..igen nekem mar van gyerekem.ez nem gond.egyebkent hany hazaspar evekig vart es tervezte a babat aztan megis valas lett a vege..semmire nincs biztositek.lehet amikor megtudna,hogy terhes vagyok,orulne..egyszer tett egy megjegyzest amikor kesett aztan megis megjott,hogy kar,mar beleelte magat..aztan meg megint o az aki szamolja a napokat...nemertem en a ferfiakat:))))))
2012. jan. 4. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!