Ti nem féltek hőgörbések? (bőv lent)
Hát, ha ez téged megnyugtat, megértelek. Én is mérem a hőmet. Múlt hónapban, mikor nem jött meg a mensim mikor kellett volna, teszteltem egy (majd több) pozitívat. És nem halványakat, hanem szép erős csíkokat. Aztán másfél hét elteltével megjött.
Most tegnap kellett volna megjönnie, eddig semmi, ma reggel megint teszteltem. Pozitív. De idén volt egy méhen kívüli terhességem, előtte missed ab, szóval már semmibe nem élem bele magam, hanem inkább szép szorgalmasan méregetem reggelente a hőmet. Ha elkezd csökkenni, legalább tudni fogom, hogy megjön. Ja, és egyik esetben sem ment fel túl magasra, 36,8 körüli volt mindig. Már voltam vérvételen, ahol megnézik a progeszteron szintemet, egyenlőre most az eredményre várok.
És ha nem jön meg, persze egy-két nap múlva megint ellövök egy tesztet. Tudom, értelme nem nagyon van, de engem megnyugtat.
Ha még csak szeptemberben kezdted vezetni, ne törj le túlságosan, még bőven van időd. Az ovu teszteket gondolom már próbáltad... Vagy ha nem, szerintem rendelj a vateráról vagy 25 darabot, és a hőmérőzéssel párhuzamosan tesztelj minden nap.
Én még csak a harmadik mensim hőmérsékletét fogom hamarosan regisztrálni, de eddig még nem volt egyforma.
Legelső alkalommal a hőm a mensi 3. napján esett le. Aztán a mensi reggelén esett le, és most úgy néz ki, hogy fokozatosan kezdett el süllyedni a hőm...
De valójában nekem többnyire mensi előtt 3-4 nappal már van barnás-rózsaszínes percsételés, így nagy meglepetés nem szokott érni...
Különben én már nem a számba dugom, mert akkor soha nem tudtam már visszaaludni, mert féltem, hogy kinyílik a szám, és kicsúszik, vagy elharapom. És nekem reggelente az a 10 perc aranyat ér!
Egyébként most majdnem úgy döntöttem, hogy többet nem hőmérőzök, de aztán meggondoltam magam... jó látni, hogy tulajdonképpen azért minden rendben van!
Ovutesztet próbáltál már?
Én is mérem a hőmet, de jobb együtt a hőmérő+ovuteszt.
Ne félj, ne csalódj, lesz neked is babád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!